Mew Firmware update?

Discussion in 'CycloDS' started by spearman792, Mar 15, 2009.

Mar 15, 2009

Mew Firmware update? by spearman792 at 1:35 AM (1,034 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. spearman792
    OP

    Newcomer spearman792 Member

    Joined:
    Mar 25, 2008
    Messages:
    18
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    TC forums are down so I wasn't sure if they released a new firmware to fix compatibility with GTA. Anyone know if they did release one; and if they did, can you provide a link/mirror to download it from?

    Edit: wow, I just realized I spelled new wrong...
     
  2. vergessen

    Newcomer vergessen Advanced Member

    Joined:
    Apr 5, 2007
    Messages:
    85
    Country:
    United States
    they did not it just buckled under load
     
  3. spearman792
    OP

    Newcomer spearman792 Member

    Joined:
    Mar 25, 2008
    Messages:
    18
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    haha yeah it was going pretty slowly earlier today. Thanks for the help though
     
  4. taken

    Member taken GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    520
    Location:
    United Kingdom
    Country:
    United Kingdom
    try the front page for the arm9.bin fix or click on the

    Here's an xdelta patch that should work on all cards:
    Patchy~

    work on the cyclo evo
     
  5. kesadisan

    Member kesadisan GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    176
    Location:
    Farplane
    Country:
    Indonesia
    the patch doesn't work on EDGE
    got other solution?
     
  6. spearman792
    OP

    Newcomer spearman792 Member

    Joined:
    Mar 25, 2008
    Messages:
    18
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    Does anyone have any directions for how to do the "Here's an xdelta patch that should work on all cards:
    Patchy~ " patch? I've never patched a game before (since I have a cyclo haha)
     
  7. cobratwister

    Newcomer cobratwister Member

    Joined:
    Jan 21, 2009
    Messages:
    20
    Country:
    United States
    The cheat code on the main gbatemp page works. That is how I got it running on my CycloDS Evo. I edited the user.evoCheats file with Evo Tools.
     

Share This Page