messed something up

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Hyrules, Nov 25, 2010.

Nov 25, 2010

messed something up by Hyrules at 2:12 AM (431 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. Hyrules
    OP

    Newcomer Hyrules Member

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    12
    Country:
    Canada
    I was wondering if messing with the cios can cause bug to a point where virtual console game stop working ?? if so then is there a way to fix this. I had another thread but this is a different problem then my usb loading bug.
    thanks.
     
  2. person66

    Member person66 If it isn't edited, it isn't a true person66 post

    Joined:
    Jun 16, 2009
    Messages:
    1,110
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    How are you loading them?

    If it is through the system menu than it shouldn't, virtual console games use the official nintendo ios's that are on your wii by default, the cios dont effect them AFAIK. if you want to fix a messed up cios though than just run the cios installer again and overwrite the old one.

    Are all your VC games not working or just some of them?
     
  3. Hyrules
    OP

    Newcomer Hyrules Member

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    12
    Country:
    Canada
    Example Kid Icarus runs 5 seconds then black screen and dvd eject sound. Megaman 10 black screen and after 2 minutes error asking to eject and restart the wii. Can my nand be corrupted ? I tried reinstalling kid icarus but that didnt fix it.
     

Share This Page