Homebrew menuhax browser bypass??

DarkRioru

reach for the stars
OP
Member
Joined
Aug 29, 2015
Messages
2,113
Trophies
0
Age
24
Location
looking up at the stars
Website
steamcommunity.com
XP
1,803
Country
United States
I had installed menuhax in case another update like this were to happen and it did but, can I bypass the browser notification? I know you can't do this with browserhax because you can't activate it but, what about menuhax?? I didn't see any posts about a bypass for menuhax... can an admin please lock or delete this post if there is already one after I post this? thanks
 

DarkRioru

reach for the stars
OP
Member
Joined
Aug 29, 2015
Messages
2,113
Trophies
0
Age
24
Location
looking up at the stars
Website
steamcommunity.com
XP
1,803
Country
United States

DarkRioru

reach for the stars
OP
Member
Joined
Aug 29, 2015
Messages
2,113
Trophies
0
Age
24
Location
looking up at the stars
Website
steamcommunity.com
XP
1,803
Country
United States
From menuhax, you can run httpwn, which lets you access the browser. There is nothing blocking menuhax on 11.0, so long as you don't update, of that's what you mean.
Also, going back through your threads, no one ever told you we have a noob paradise thread in which you can ask questions.
I used the latest update of httpwn but, when I rebooted my system, I still got the update notification in the web browser...
 

KunoichiZ

Well-Known Member
Member
Joined
Mar 16, 2012
Messages
8,830
Trophies
0
Age
26
XP
4,576
Country
United States
I used the latest update of httpwn but, when I rebooted my system, I still got the update notification in the web browser...
You need to go back to the home menu without rebooting, which iirc, is Start + X. ctr-httpwn is not a permanent solution and turns off after a system reboot.
 

DarkRioru

reach for the stars
OP
Member
Joined
Aug 29, 2015
Messages
2,113
Trophies
0
Age
24
Location
looking up at the stars
Website
steamcommunity.com
XP
1,803
Country
United States
Menuhax causes that for whatever reason. I had the same thing happen to me and it happened to some other reddit user as well; as soon as we deleted menuhax it worked. No idea why, though.
can't delete menuhax because there isn't another way for me to reinstall it besides the hax with smash bros or with pokemon super mystery dungeon... unless those were patched... and its like 8:12 and I got work in the morning...
 

Corrin

Member
Newcomer
Joined
Sep 15, 2016
Messages
14
Trophies
0
Age
25
XP
44
Country
Brazil
can't delete menuhax because there isn't another way for me to reinstall it besides the hax with smash bros or with pokemon super mystery dungeon... unless those were patched... and its like 8:12 and I got work in the morning...
Then you've got quite the pickle here because I'm sure manuhax is causing your ds to freeze :/
Hmm, idk man, if you have OR/AS you could install basehaxx and use that as your secondary entry point instead of manuhax. Also, if you haven't updated yet both exploits ( Smash and SMD ) should still work.
 

Joom

 ❤❤❤
Member
Joined
Jan 8, 2016
Messages
6,023
Trophies
1
Location
US
Website
mogbox.net
XP
5,923
Country
United States
long story short, I updated to 11.0 instead of updating emunand to 11.0 even though it was already at the latest update... I HAD A BRAINFART OK!!! LOL!!! :rofl2:
Hey man, we're only human. This reminds me of my PSP days when 3.52 was the exploitable version and CTF themes didn't exist yet. I accidentally obliterated my flash0 when trying to install a custom theme. Back then, creating a Pandora battery either required hardmodding the battery itself or owning a secondary, exploitable PSP that could use Hellcat's Pandora installer (or any other Pandora creator). So yeah, it's pretty easy to have a "d'oh" moment when you're in the heat of it all and all excited about something new.
 
Last edited by Joom,
  • Like
Reactions: DarkRioru
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    susbaconhairman @ susbaconhairman: what