Megaman Starforce 3 Help.

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by benbop1992, Jul 11, 2009.

Jul 11, 2009
  1. benbop1992
    OP

    Member benbop1992 GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    310
    Location:
    Walsall
    Country:
    United Kingdom
    Right,
    I'm Still a bit confused with the Noise Form Changing thingy. I've looked on GameFAQ's, and it didn't really help, And i don't Like the Noise form i'm in right now. So, Guys, any help?
     
  2. Ireland 1

    Member Ireland 1 GBAtemps resident Irish

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    666
    Location:
    Ireland
    Country:
    Ireland
    try unequiping the 'jokerprog' that ace gave you
     
  3. benbop1992
    OP

    Member benbop1992 GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    310
    Location:
    Walsall
    Country:
    United Kingdom
    What would that do?
     
  4. Ireland 1

    Member Ireland 1 GBAtemps resident Irish

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    666
    Location:
    Ireland
    Country:
    Ireland
    it stops the noise form i think it been a while since that i played it
     
  5. benbop1992
    OP

    Member benbop1992 GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    310
    Location:
    Walsall
    Country:
    United Kingdom
    Oh ,i Know now, It Changes you back to the normal megaman.
    That's not what i wanted lol, I wanted to Change form, like From the Crown form to the Corvus one?
     
  6. benbop1992
    OP

    Member benbop1992 GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    310
    Location:
    Walsall
    Country:
    United Kingdom
    Yay! No more Help XD. Just as i Suspected...
     
  7. casidepro

    Member casidepro GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 4, 2009
    Messages:
    223
    Country:
    Netherlands
    you can noise change by fighting a lot of WARNING battles.
     
  8. benbop1992
    OP

    Member benbop1992 GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    310
    Location:
    Walsall
    Country:
    United Kingdom
    Ahh. I know you can multinoise, But i want to Change The Form COMPLETLY. Is that post above how you do it then?
     
  9. .Darky

    Member .Darky GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    1,163
    Location:
    Lima
    Country:
    Peru
    Wait for random WARNING battles, and if you're lucky you'll get another noise form.
     
  10. benbop1992
    OP

    Member benbop1992 GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    310
    Location:
    Walsall
    Country:
    United Kingdom
    Ok, Now i have conformation! Yays.
     

Share This Page