MadWorld-Green/Pink/Black

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by Kidouken, Jun 12, 2009.

Jun 12, 2009

MadWorld-Green/Pink/Black by Kidouken at 9:41 AM (643 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. Kidouken
    OP

    Newcomer Kidouken Newbie

    Joined:
    Jun 10, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    So, I've been trying to load my backup of MadWorld, but all it does is flash green, flash pink, and then give me a black screen of death. I'm on rev13b, so I got past the 002 error, but now this. =/

    I've scoured the internet looking for an answer to this. I've found here or there some other people that I think had this problem too, but no way to fix.

    I'm not burning to a disk, but just loading from a backup loader (usb loader 1.5).

    I've tried downloading and installing ios 38/53/55 but it doesn't do anything.

    My backup of MarioKart works without a hitch btw.

    Any help? 3.2U [​IMG] If this one isn't working, then I'm really worried other games that I'll be trying in the future. D:
     
  2. megahunter

    Newcomer megahunter Advanced Member

    Joined:
    Mar 10, 2008
    Messages:
    55
    Location:
    sweden
    Country:
    Sweden
    i might just be a missin IOS but im not sure
     
  3. AdmiralKnight

    Newcomer AdmiralKnight Member

    Joined:
    Jun 4, 2009
    Messages:
    10
    Country:
    Canada
    It could also be a bad ISO. My copy of Madworld works fine... try a different ISO and see if it works. [​IMG]
     

Share This Page