Macrofire Question

Discussion in 'PSP - Hacking & Homebrew' started by Picklegunner, Feb 22, 2014.

  1. Picklegunner
    OP

    Picklegunner Newbie

    Newcomer
    2
    0
    Feb 21, 2014
    United States
    Hello!
    Sorry if I posted this in the wrong section I did not know whether or not it would be appropriate to post a question about mods in another section of the forum.

    I have been working on getting macrofire to work for Patapon 3 for 17 hours over the last three days and I still cannot get it to work correctly.

    When I run macrofire Version 3.10 or lower none of the commands from the macro I made execute (it is in correct format and everything). If I use version 3.20 or Higher, the PSP black screens (no damage, just have to restart) but the commands begin executing for a couple seconds. The black screen came on after I enabled the engine.

    I have seen that some people have been having the same issue as me (very few, but some) although their questions were never answered.

    Could anyone point me in the right direction?

    Here is the specs for everything (tell me if you guys need anymore):

    PSP GO – 6.60 OFW
    CFW Versions Tried:
    PRO C-2 CFW (Still black screens) (Latest Version)
    PRO B-9 CFW (Same as above)
    Macrofire Versions Tried:
    2.63 (Feature not implemented :P)
    3.10 (No black screen but nothing happens)
    3.2 (Black screen, commands work)
    3.2.2 (Black screen, commands work)
    3.2.5 (Black screen, commands work)
    3.2.9 (Latest version, black screen, commands work)

    I tried all of the above with forced low memory on and off.

    Once again if any more info is needed I can provide it.
    Also I checked in the recovery menu that the plugin was enabled.


    Thanks in advance!
     
  2. Picklegunner
    OP

    Picklegunner Newbie

    Newcomer
    2
    0
    Feb 21, 2014
    United States
    Has no one else had this problem?