LU64 help...

Discussion in 'Wii - Hacking' started by jhebi, Jun 14, 2009.

Jun 14, 2009

LU64 help... by jhebi at 8:53 AM (545 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. jhebi
    OP

    Newcomer jhebi Member

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    Hi All,

    Ok I have a LU64 with 3.4U which was softmodded and was playing back up games fine. But than I installed CIOS Rev13b, and I couldn't play my back ups, don't know what happened. So stupid me went to the WII update software and updated to version 4.0U. My question is how can I play back up games again. I try the mod for the LU64/LU65 but didn't work, I keep getting black screen and can't even go in to BootMi. Could I just delete all the cios and than restart from the beginning, or what can I do to try to fix it.
     
  2. beegee7730

    Banned beegee7730 ITS PAAFEKUTO!

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    1,693
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    Sounds like your IOS' got downgraded...
     
  3. talflanzman

    Newcomer talflanzman Member

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    39
    Country:
    Israel
    Look for a thread with LU64 or LU65 and Bootmii with Cboot2

    Posts merged

    Look for a thread with LU64 or LU65 and Bootmii with Cboot2
     
  4. jhebi
    OP

    Newcomer jhebi Member

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    Ok, here what's happening now

    I booted from the channel, sd with loadmii, and than went to wad manager 1.4 did the downgrade ios35 than went back to wad manager and try to run ios36 to install ios35-64-1040 but I get stuck there doesn't go through and I have to power off and on again my wii. I did couple times and same problem happens.....
     

Share This Page