little question about hermes cios

Discussion in 'Wii - Hacking' started by reNppa, Dec 20, 2009.

Dec 20, 2009
  1. reNppa
    OP

    Newcomer reNppa Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    21
    Country:
  2. ziddey

    Member ziddey GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jun 23, 2007
    Messages:
    542
    Country:
    United States
    uh huh
     
  3. Blue-K

    Member Blue-K No right of appeal.

    Joined:
    Jun 21, 2008
    Messages:
    2,572
    Location:
    Helvetica
    Country:
    Switzerland
    I know this is a stupid question, but don't answer if you don't give any help, ok?

    Though this has been answered several times, and searching would have helped for shure, just reinstall it, nothing bad will happen. Or use DOP-IOS MOD to see if you have it.
     
  4. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    actually, he confirmed that it is safe to re-install it (although he could've been a bit clearer)


    new version will always overwrite old versions, so you install i again [​IMG]
    or like Blue-K said, check if you have it with DOP-IOS MOD or AnyTitle Deleter (be sure not to remove anything with the last one though). If it says v3 or v4, its good, if it has a higher version, its a stub (which you have to delete)
     

Share This Page