little help with my blocks

Discussion in 'Wii - Hacking' started by riddle43, Jun 15, 2010.

Jun 15, 2010

little help with my blocks by riddle43 at 1:04 AM (1,374 Views / 0 Likes) 14 replies

  1. riddle43
    OP

    Member riddle43 GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    374
    Location:
    Mich USA
    Country:
    United States
    ive asked this befor and didnt get much help but that was close to a year ago.

    ok heres the prob no matter how much i erase im left with 200 blocks its been a wile so maby someone can lend me an ide of a way to remove this just so you know its been modded for a long time not sure what info will help but feel free to ask ill be keeping an eye on this for the next few days so thanks for all who help [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  2. C.S.I.

    Member C.S.I. GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 8, 2010
    Messages:
    410
    Location:
    Down under
    Country:
    Australia
    Do you have the "Internet Help" Channel. It uses 1000+ blocks!!!

    If so, delete it, it does nothing uselfull.
     
  3. riddle43
    OP

    Member riddle43 GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    374
    Location:
    Mich USA
    Country:
    United States
    no i do not its been modded for a long time and ive updated as needed but still i have blocks i cant seem to get rid of please anything within reason toss some ideas of were i should look thanks this has been a prob for far to long [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  4. calthephenom

    Member calthephenom GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 28, 2009
    Messages:
    123
    Country:
    United States
    try using proper grammar and spelling. that always helps.
     
  5. Bumpman

    Member Bumpman GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    252
    Country:
    United States
    ...You want blocks
    This is true
     
  6. Szalkow

    Member Szalkow RawkSD Cheerleader

    Joined:
    Jul 9, 2009
    Messages:
    673
    Location:
    Uni
    Country:
    United States
    I think the issue is that his memory management only shows 200 blocks available regardless of how many channels he erases.
     
  7. riddle43
    OP

    Member riddle43 GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    374
    Location:
    Mich USA
    Country:
    United States
    see ill save a game it will say im full to remove some saves to make room i will all is good but i cant go below 200 blocks or it tells me im out of room but im clearly not so any ideas that have nothing to do with my lack of spelling [​IMG] [​IMG] lol just looking for help [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  8. Szalkow

    Member Szalkow RawkSD Cheerleader

    Joined:
    Jul 9, 2009
    Messages:
    673
    Location:
    Uni
    Country:
    United States
    Ohhh. You're talking about getting the "out of memory" errors, despite having 200 blocks, right? This is actually pretty normal, the Wii prefers to have 150-200 blocks left open for whatever reason and gets very whiny if you try to fill all available space. You should probably think of removing some channels (they take up far more space than game saves) or perhaps move some of your channels to the SD card (especially if you have System Menu 4.0).

    EDIT: and sorry for the teasing, but it's actually very difficult to understand you when you don't use any punctuation or form complete, descriptive sentences.
     
  9. riddle43
    OP

    Member riddle43 GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    374
    Location:
    Mich USA
    Country:
    United States
    sorry it was fast type on a tiny keyboard lol..... but yes thats the prob but i really dont have many channels on my wii and i dont even have the internet channel so i find it odd, by the way im on system 4.1 still and have been dealing with this since 3.2 lol but if thats it then thats it ill just get rid of some saves [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  10. Szalkow

    Member Szalkow RawkSD Cheerleader

    Joined:
    Jul 9, 2009
    Messages:
    673
    Location:
    Uni
    Country:
    United States
    Saves don't take up much space, so that probably won't do much. Do you perhaps have any music game DLC that has snuck its way onto your NAND?
     
  11. Riley

    Member Riley GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    1,123
    Location:
    BC Canada
    Country:
    Canada
    If worst comes to worst you could just make a nand backup, backup your saves using savegame manager gx and format your wii.
     
  12. nabster92

    Member nabster92 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    1,631
    Country:
    United States
    That's a pretty useless series of things to do considering the nand backup won't work anymore after formatting it. Don't format.
     
  13. riddle43
    OP

    Member riddle43 GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    374
    Location:
    Mich USA
    Country:
    United States
    no no i refuse to format ill just see if i can make room by removing some saves and channels but i really want to vote on everybody votes lol jk [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  14. VashTS

    Member VashTS Beat it, son

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    3,657
    Location:
    Upstate NY
    Country:
    United States
    im thinking dlc. you wouldn't see it and it would take up space, use any title deleter (don't delete ANYTHING!) and let me know what title ids show up under system titles. thats going to be the best way to figure out what is clogging your system.
     
  15. riddle43
    OP

    Member riddle43 GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    374
    Location:
    Mich USA
    Country:
    United States
    just ios's
     

Share This Page