Kingdom Hearts freezes?

Discussion in 'Acekard' started by ExDee, Jun 11, 2009.

Jun 11, 2009

Kingdom Hearts freezes? by ExDee at 6:30 AM (851 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. ExDee
    OP

    Member ExDee GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    195
    Location:
    Jupiter
    Country:
    United States
    I just downloaded Kingdom Hearts 358/2. Any of you guys having the same problem?? I think it's only for the AK2i/AK2's. I have an AK2i + DSi and after I pick the difficulty of the game, it freezes. Any fixes for you guys? I tried redownloading. No luck.
     
  2. BoxShot

    Member BoxShot Chiyo-chan :3

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    3,447
    Location:
    Middle of the ocean.
    Country:
    United States
  3. ExDee
    OP

    Member ExDee GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    195
    Location:
    Jupiter
    Country:
    United States
  4. Pippin666

    Member Pippin666 SSF43DE Master

    Joined:
    Mar 30, 2009
    Messages:
    1,663
    Location:
    Montreal, Qc
    Country:
    Canada
    Is it only playable in Jap?
     
  5. ThetaSigma10

    Member ThetaSigma10 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    140
    Location:
    Western Australia
    Country:
    Australia
    lol i cant read any jap, but its an awesome game. i just looked at khwiki for the story.
     

Share This Page