ROM Hack Jump Ultimate Stars English Patch Problem

Morgawr

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Dec 18, 2008
Messages
330
Trophies
0
Age
32
Website
Visit site
XP
138
Country
Italy
I know I shouldn't be posting this here and I should have done some research first but I tried using the search command and looking at the bug/glitch list in the patch wiki, the result was nothing at all..

My problem is, I've got a freezing/crashing problem when I try to play on the 3rd world (the one with bleach)... The galaxy (so both islands, not just bleach's one) in its totality can't be played... when I beat the previous galaxy boss I jumped in the black hole and I got greeted with a white screen of death. I've tried many other times with the same result. Then, I though it was just a galaxy "skipping" problem and I tried to use the same savegame with the original rom. I was able to enter in the galaxy but as soon as I saved and went back to the patched game again I got a black screen of death and I can't play in galaxy mode... Is this a known problem? Has anyone else had this glitch before? Is there a known solution or am I forced to play the original game now? (eww
frown.gif
)

My specs are:
R4 v1.18 firmware
512mb micro SD
a phat DS
biggrin.gif



If somebody can help me or link me to a solution, I'll be thankful ^^
 

Morgawr

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Dec 18, 2008
Messages
330
Trophies
0
Age
32
Website
Visit site
XP
138
Country
Italy
Morgawr said:
I know I shouldn't be posting this here and I should have done some research first but I tried using the search command and looking at the bug/glitch list in the patch wiki, the result was nothing at all..

My problem is, I've got a freezing/crashing problem when I try to play on the 3rd world (the one with bleach)... The galaxy (so both islands, not just bleach's one) in its totality can't be played... when I beat the previous galaxy boss I jumped in the black hole and I got greeted with a white screen of death. I've tried many other times with the same result. Then, I though it was just a galaxy "skipping" problem and I tried to use the same savegame with the original rom. I was able to enter in the galaxy but as soon as I saved and went back to the patched game again I got a black screen of death and I can't play in galaxy mode... Is this a known problem? Has anyone else had this glitch before? Is there a known solution or am I forced to play the original game now? (eww
frown.gif
)

My specs are:
R4 v1.18 firmware
512mb micro SD
a phat DS
biggrin.gif



If somebody can help me or link me to a solution, I'll be thankful ^^


Just a little bump, can't anybody help? This glitch never happened to anyone else? @[email protected]
 

You may also like...

General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    M4x1mumReZ @ M4x1mumReZ: :rofl2: