Jump Ultamite stars loading problem

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by CrimsonRose, Jul 10, 2009.

Jul 10, 2009
  1. CrimsonRose
    OP

    Newcomer CrimsonRose Advanced Member

    Joined:
    Jan 31, 2009
    Messages:
    66
    Country:
    Canada
    Ok i have a R4 and ysmenu and when i load JUS it doen't load and just shows a blank screen. it doesn't matter which rom whether its the translated or original or from different people it just shows a blank screen!!! [​IMG]
     
  2. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    try the new firmware from r4li.com
     
  3. CrimsonRose
    OP

    Newcomer CrimsonRose Advanced Member

    Joined:
    Jan 31, 2009
    Messages:
    66
    Country:
    Canada
    thanx alot it works now!!! [​IMG]
     
  4. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    bare in mind the firmware is somehow a little buggy [​IMG]

    you can check the bugs out on the r4 forum at gbatemp
     
  5. CrimsonRose
    OP

    Newcomer CrimsonRose Advanced Member

    Joined:
    Jan 31, 2009
    Messages:
    66
    Country:
    Canada
    lol the only buggy thing is that when i run JUS it might run a random ds game instead but i like that cause if i dont know what to play it will just pick for me [​IMG]
     

Share This Page