JenesisDS not working

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by Spycake, Nov 3, 2010.

Nov 3, 2010

JenesisDS not working by Spycake at 8:57 PM (3,657 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. Spycake
    OP

    Newcomer Spycake Member

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    22
    Country:
    United States
    I recently put jenesisds on my acekard2i and it runs the menu fine, but it doesn't so games. The game files are in .md format so I don't know what is wrong.

    help please?
     
  2. Recorderdude

    Member Recorderdude Musician, Animator, Buffoon.

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Messages:
    1,392
    Country:
    United States
    Far as I know, Jenesis only likes .BIN, .GEN and .SMD.

    try renaming your files' endings.
     
  3. SixtySixHundred

    Member SixtySixHundred GBAtemp Fan

    Joined:
    May 21, 2010
    Messages:
    433
    Location:
    Eternia!
    Country:
    United Kingdom
    +1. Also get your ROMs from somewhere else!
     
  4. Spycake
    OP

    Newcomer Spycake Member

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    22
    Country:
    United States
    renamed and it worked.
    thanks a lot
     

Share This Page