Japanese brawl Error

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Jacobthehero2008, Dec 4, 2008.

Dec 4, 2008
  1. Jacobthehero2008
    OP

    Newcomer Jacobthehero2008 Newbie

    Joined:
    Nov 10, 2008
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    I downgraded to 3.2U then i tried Starfall and turn on Region free but i tested but jap brawl did not come up so i Uninstalled Starfall by removing the feature and i go back to 3.3U with Wii music then i test Jap Brawl with Gecko OS and i test some stage...and the error come up like

    Blah blah blah blah Wii Blah blah blah

    Please somebody help. i really want to play Japanese brawl on my wii
     
  2. Quincy

    Member Quincy Your own personal guitarist :3

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    1,435
    Location:
    Your house, robbing your stuff
    Country:
    Netherlands
    Be more specific.
    Make a photo or something!
     
  3. Jacobthehero2008
    OP

    Newcomer Jacobthehero2008 Newbie

    Joined:
    Nov 10, 2008
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    When i want to play Brawl, I choose FD (final destination) and i waited for 5 sec, then it gives me japanese error, and i used Gecko OS

    Beacuse i downgraded to 3.2U to try Starfall, and test Japanese brawl on region free but it didnt work so i didnt like it so i uninstall starfall and move up to 3.3U By Using Wii Music update, and i test Jap Brawl and i playing and i chose FD and it shows up error...That why i trying to explain, Please i really need help, i wanted japanese brawl to be 100% playable and i brought it off ebay
     
  4. Quincy

    Member Quincy Your own personal guitarist :3

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    1,435
    Location:
    Your house, robbing your stuff
    Country:
    Netherlands
    I guess youll need a Freeloader(from Datel)
     
  5. Jacobthehero2008
    OP

    Newcomer Jacobthehero2008 Newbie

    Joined:
    Nov 10, 2008
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    No, i am not on 3.2U anymore

    I on 3.3U
     
  6. Zeek03

    Member Zeek03 GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 1, 2008
    Messages:
    336
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    You need to be on 3.2
     
  7. Jacobthehero2008
    OP

    Newcomer Jacobthehero2008 Newbie

    Joined:
    Nov 10, 2008
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    Wait, I Figured out

    I Cleaned Japanese brawl Disc with water,

    I know it is dirty and it works like a charm!
     

Share This Page