I've got a problem

Discussion in 'R4 DS' started by Erikvd13, Feb 18, 2010.

Feb 18, 2010

I've got a problem by Erikvd13 at 5:33 PM (2,229 Views / 0 Likes) 15 replies

  1. Erikvd13
    OP

    Newcomer Erikvd13 Newbie

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    8
    Country:
    Netherlands
    When I set my R4 SDHC to 1.32 it going to freeze after the famous "loading". I got a black screen. When I set my R4 card back to 1.25 it works fine. How to fix this?
     
  2. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    Keep 1.25 and use YSMenu
     
  3. Erikvd13
    OP

    Newcomer Erikvd13 Newbie

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    8
    Country:
    Netherlands
    I want to play Yu-Gi-Oh! 5D's World Championship 2010: Reverse of Arcadia and it says: unable to read data.
     
  4. Erikvd13
    OP

    Newcomer Erikvd13 Newbie

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    8
    Country:
    Netherlands
    Can I get a answer?
     
  5. Dangy

    Member Dangy Twisting Your Mind & Smashing Your Dreams

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    1,391
    Country:
    United States
    Be patient and don't double post. Then maybe, yes.
     
  6. EyeZ

    Member EyeZ GBAtemp Addict

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    2,336
    Country:
    United Kingdom
    With the R4 there are so many of them and versions, each version has their correct firmware which is obtainable from the website that is printed on the box the R4 is sent out in.

    YSmenu does help some to be able to play the newer games, so maybe you should check YSmenu out to see if you are able to use it.
     
  7. Erikvd13
    OP

    Newcomer Erikvd13 Newbie

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    8
    Country:
    Netherlands
    Ysmenu doesn't work. It says Error: stop at step creating working directory. And I can't still play Yu-Gi-Oh! when my sister can play it on her DSTT.
     
  8. EyeZ

    Member EyeZ GBAtemp Addict

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    2,336
    Country:
    United Kingdom
    If you still have the box the R4 came in then go to the website that is printed on the bottom of the box.

    Check for your card here (that's if you are able to find your card here) to see if there is an update for your firmware
    http://www.linfoxdomain.com/nintendo/ds/

    If all these options fail then you need a new flashcart to play this game (preferrably not an R4)
     
  9. Erikvd13
    OP

    Newcomer Erikvd13 Newbie

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    8
    Country:
    Netherlands
    Why version 1.32 doesn't work, when 1.25 does work?
     
  10. House Spider

    Banned House Spider In the GBAtemp attic.

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    1,282
    Location:
    Dundalk
    Country:
    Ireland
    Probably a bug and YSMenu probably doesn't work because of a DLDI error.
     
  11. The Pink Gato

    Member The Pink Gato GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 13, 2009
    Messages:
    181
    Location:
    Candy Mountain with Mitch
    Country:
    United States
    Assuming that this doesn't sound like an official flashcart, I would recommend buying a nice flashcart, as some flashcarts have the ability to brick your DS.

    ~i-C-e~
     
  12. House Spider

    Banned House Spider In the GBAtemp attic.

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    1,282
    Location:
    Dundalk
    Country:
    Ireland
    Unless its R4 Revolution its not real.
     
  13. Erikvd13
    OP

    Newcomer Erikvd13 Newbie

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    8
    Country:
    Netherlands
    It's a R4 Revolution.
     
  14. XWolf

    Member XWolf GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Messages:
    745
    Country:
    United Kingdom
    You can't read the rules.
     
  15. Depravo

    Global Moderator Depravo Jaded curmudgeon

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    5,074
    Location:
    Purgatory
    Country:
    United Kingdom
    Objection!

    (Sorry, I've been playing Phoenix Wright)
     
  16. Erikvd13
    OP

    Newcomer Erikvd13 Newbie

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    8
    Country:
    Netherlands
    My fault, but it says it's a revolution on the menu.
     

Share This Page