is there...

Discussion in 'Acekard' started by cerenade, Aug 29, 2008.

Aug 29, 2008

is there... by cerenade at 7:36 PM (939 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. cerenade
    OP

    Member cerenade GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 17, 2008
    Messages:
    145
    Location:
    Luton, England
    Country:
    United Kingdom
    ...any way to have music playing in the acekard 2 menu?
     
  2. Skydancer

    Newcomer Skydancer Member

    Joined:
    Jul 15, 2008
    Messages:
    36
    Country:
    Germany
    No.

    Use Moonshell to play Music.

    Our do you want Background Music? It´s useless!
     
  3. cerenade
    OP

    Member cerenade GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 17, 2008
    Messages:
    145
    Location:
    Luton, England
    Country:
    United Kingdom
    want background music I don't like the silence
     
  4. mysticwaterfall

    Member mysticwaterfall Streamforce Supreme Commander

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Messages:
    1,868
    Location:
    Right behind you
    Country:
    United States
    Play your favorite mp3 in the background everytime you use the menu then:)
     
  5. cerenade
    OP

    Member cerenade GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 17, 2008
    Messages:
    145
    Location:
    Luton, England
    Country:
    United Kingdom
    lol could do but i'd rather the ak did it automatically for me
     
  6. Licardo7

    Member Licardo7 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Messages:
    498
    Country:
    United States
    I do't think you can do that. With moonshell, it's ether play music or don't.
     
  7. IOwnAndPwnU

    Member IOwnAndPwnU GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Messages:
    1,123
    Country:
    Canada
    It would be a useless feature. Besides, how much do you even use the menu. You should only be using it for like 10 seconds maximum.
     
  8. cerenade
    OP

    Member cerenade GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 17, 2008
    Messages:
    145
    Location:
    Luton, England
    Country:
    United Kingdom
    im slow just have a habbit of leaving it on
     

Share This Page