Is it possible to run ISOs from the PC?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by CPhantom, Feb 4, 2009.

Feb 4, 2009
  1. CPhantom
    OP

    Member CPhantom The Noob :(

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    587
    Country:
    United States
    So, I'm starting up a Brawl hack using the guides online and such, and I don't want to be using up DVDs constantly testing different textures over and over again. I was wondering if it would be possible to run the ISO for my brawl game via some other method, rather than burning it.


    Thanks for the help!
     
  2. Diffusion

    Member Diffusion GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 14, 2007
    Messages:
    701
    Country:
    United States
    FlatMii can do it, you'll have to buy one and install it. You can't do it with just software as of now though.
     
  3. CPhantom
    OP

    Member CPhantom The Noob :(

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    587
    Country:
    United States
    Okay,

    Also, not sure if this matters at all...but I'm using 3.4 as well.
     
  4. Diffusion

    Member Diffusion GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 14, 2007
    Messages:
    701
    Country:
    United States
    It works on 3.4
     
  5. FireFreek

    Member FireFreek GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Messages:
    184
    Country:
    United States
    I heard it was a fluke?
     
  6. Diffusion

    Member Diffusion GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 14, 2007
    Messages:
    701
    Country:
    United States
    How can it be a fluke? [​IMG] They've been selling them at pretty much every major modchip reseller for weeks now, and some people on this board actually have them.
     
  7. bin01

    Member bin01 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 26, 2008
    Messages:
    190
    Country:
    United States
    Just use a compatible DVD-RW
     

Share This Page