IOS in GH:WT

Discussion in 'Wii - Hacking' started by ether2802, Dec 3, 2008.

Dec 3, 2008

IOS in GH:WT by ether2802 at 3:20 AM (3,170 Views / 0 Likes) 16 replies

  1. ether2802
    OP

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    I was surfing on the web, when sudenly I found WUFE, and in my first attemp, I went with GH:WT given to somewhere in the box says it has an update, so here is the list, I haven't do that update, I have Starfall, but I guess it is 3.3.2 for the content


    CODE
    BOOT2-64-v2
    IOS11-~1
    IOS12-64-v6
    IOS13-64-v10
    IOS14-64-v257
    IOS15-64-v257
    IOS17-64-v512
    IOS20-64-v12
    IOS21-64-v514
    IOS22-64-v772
    IOS28-64-v1288
    IOS30-64-v1040
    IOS31-64-v1040
    IOS33-64-v1040
    IOS34-64-v1039
    IOS35-64-v1040
    IOS36-64-v1042
    IOS37-64-v2070
    RVL-bc-v2
    RVL-Eulav_US-v2
    RVL-Forecast_US-v7
    RVL-mios-v5
    RVL-News_US-v7
    RVL-News-v3
    RVL-NigaoeNR-v4
    RVL-photo2-v1
    RVL-Rgnsel_US-v2
    RVL-Shopping-v7
    RVL-Weather-v3
    RVL-WiiSystemmenu-v257
     
  2. ether2802
    OP

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    Ok I did the Title Lister from my Wii and here are the results:

    CODEIOS14-64-v257
     
  3. breakdaze

    Newcomer breakdaze Advanced Member

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    62
    Country:
    United States
    OK, so "RVL-WiiSystemmenu-v257
     
  4. ether2802
    OP

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    GH:WT = Guitar Hero World Tour, I'm not really sure if is the 3.3.2, but some people said in this forum, that it was, so I guess this is 3.3.1, what I'm tryin to ask is: Are this the IOS that IOS Downgrader changes so the signing bug is in your Wii??? I did the Oct23rd update, but then I use Custom IOS and IOS Downgrader to go to 3.2 and install Starfall

    I cheked on my License Agreement, in Wii Setting and it is not in "I accept" nor "I don't", I don't remember very well but, I kind of remember it was already selected on "I Accept", and lately my WFC doesn't work very well, maybe it has to do with the fact that I haven't agreed with the EULA, but I don't have other Wii to confirm this, thanks for replying, I started to think that I'm and as....e, for only replying to myself, lol...!!! [​IMG]
     
  5. Lazycus

    Member Lazycus Rotten

    Joined:
    Jul 22, 2006
    Messages:
    871
    Country:
    United States
    There is no 3.3 update on GH:WT.
     
  6. ether2802
    OP

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    yeah!! with the links posted over there I could see it is the 3.2, now I installed all of the RVL wads, and after that it ask me to renew my EULA, and now the WiiShop Channel doesn't work, I try to run the Tona's installer and that didn't work, I'm gonna keep trying
     
  7. ether2802
    OP

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    final post in this topic (I swear it) I did the 3.4 update, then (again) use the Custom IOS Downgrader and in the options there is:

    3.2U (System Menu (289) FW:30 - Mios (5) - BC (2)

    and then I use the IOS Downgrader, wich installs

    IOS11-64-v10
    IOS12-64-v6
    IOS13-64-v10
    IOS14-64-v257
    IOS15-64-v257
    IOS17-64-v512
    IOS30-64-v1040
    IOS31-64-v1040
    IOS33-64-v1040
    IOS34-64-v1039
    IOS35-64-v1040
    IOS36-64-v1042
    IOS37-64-v2070

    So, if anyone want to use the IOS downgrader without internet conection, all he has to do is to install this wads and that's it, "patate frite", remember to always install the IOS first and the SysMenu would be the last thing to install...!!! [​IMG]
     
  8. breakdaze

    Newcomer breakdaze Advanced Member

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    62
    Country:
    United States
    Oooh, actually this is good to know. Did it help with the EULA though?
     
  9. ether2802
    OP

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    nope, actually after install all of the .wad files with RVL at the beguin, make my Wii loose conectivity, lol, so I had to do the update, and then I did the Dynamic Duo (CustomIOS+IOS Downgraders) to go back to 3.2, I still wonder what would happend if instead of doing the IOS downgrader simply install those that I post above......mmmmmm???
     
  10. breakdaze

    Newcomer breakdaze Advanced Member

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    62
    Country:
    United States
    Hmmm, probably would be ok off an autoboot disc using a wad manager. As far as TH or HBC launching of wad manager to install, I would avoid overwriting the IOS the system menu is currently using. So, it would work.

    So... Back to your original issue... can you access the shop channel now?
     
  11. ether2802
    OP

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    Yes I can acces now, but as I said before, I had to do the 3.4 and then use the "Dynamic Duo" to go back to 3.2...!!! [​IMG]
     
  12. r6306

    Newcomer r6306 Member

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    26
    Country:
    United Kingdom
    ok, bit noob here but you might be able to help? I want to be able to run the downgrader without an Internet connection. Your thread seems to be saying it is possible. Is this the case and if yes how? thx in advance
     
  13. ether2802
    OP

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    Well actually this thread is ment to be for those trying to do a downgrade without internet conection, read carefully and always install the IOS first, ok...??? [​IMG]
     
  14. Ozz465

    Member Ozz465 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 27, 2008
    Messages:
    289
    Country:
    United States
    Man im going to take an hour or so to re read everything carefuly , as i dont have wifi for the downgrade.
     
  15. ether2802
    OP

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    It's easy, cIOS Downgrader installs:

    IOS30
    Mios v5
    BC v2
    System Menu v289 (3.2U)

    and IOS Downgrader installs:

    IOS11-64-v10
    IOS12-64-v6
    IOS13-64-v10
    IOS14-64-v257
    IOS15-64-v257
    IOS17-64-v512
    IOS30-64-v1040
    IOS31-64-v1040
    IOS33-64-v1040
    IOS34-64-v1039
    IOS35-64-v1040
    IOS36-64-v1042
    IOS37-64-v2070

    in that precise order...!!! [​IMG]
     
  16. airpirate545

    Member airpirate545 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 5, 2007
    Messages:
    757
    Country:
    United States
    So we find all those wads to run the program without a net connection?
     
  17. ether2802
    OP

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    nope, you find them all and then install them with Wad Manager, and then erase them from your SD, because I'm pretty sure you will want to use them for uninstall them and that will eneded up in a COMPLETE BRICK
     

Share This Page