Internet Channel - broken autocomplete dictionary

Discussion in 'Wii - Hacking' started by redion1992, Oct 29, 2013.

  1. redion1992
    OP

    redion1992 Member

    Newcomer
    19
    0
    Dec 18, 2011
    Hi there,
    A while ago (about 18 months ago) I posted a thread about autocomplete on the Internet Channel - basically, it didn't work. It didn't have any languages, and attempting to select one would hard-lock the console.
    The previous thread can be found here: http://gbatemp.net/threads/internet-channel-cant-type-into-text-boxes.326028/
    Does anyone have any ideas? I can create a video of the symptoms if necessary to help diagnose and fix this. It's really the only issue I have with my Wii, and I'd really like to get it fixed.
    Thanks!
     
  2. OriginalHamster

    OriginalHamster UStealthy

    Member
    3,381
    642
    Nov 2, 2008
    Cote d'Ivoire
    strange indeed, only thing I can think of is it´s actually a wad that doesn´t match your region, did you try delete it and install again throgh Shop Channel?
     
  3. AwesomeMarioFan

    AwesomeMarioFan RiiConnect24 Dev

    Member
    162
    28
    Jun 21, 2013
    United States
    Make sure your language is set correctly in your Wii settings, and try to reinstall the Internet Channel.
     
  4. redion1992
    OP

    redion1992 Member

    Newcomer
    19
    0
    Dec 18, 2011
    Set the language to Dutch and then back to English (by memorising the button location). Deleted the Internet channel. Now heading into the Wii Shop channel to redownload the Internet channel...