Installing cIOS37 as something else than 249.

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Cygoku, Mar 23, 2009.

Mar 23, 2009
  1. Cygoku
    OP

    Banned Cygoku Banned

    Joined:
    Jul 14, 2006
    Messages:
    237
    Country:
    Canada
    - I have the IOS37-64-v2070.wad in to root of my sd card.
    - I also have cIOS37_rev2-Installer.dol (renamed to boot.dol (x:/apps/temp/boot.dol)) because I would like to use RB instruments.

    To what I understand, it will install as IOS249 wich already in used by Waninkoko's 'Custom IOS36 rev 08'.

    How can I install it as something else than 249 (such as 250 or 248) ... Or maybe it will not affect my current setup,...

    Cygoku
     
  2. resistor

    Newcomer resistor Advanced Member

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    56
    Country:
    Spain
    just use the rock band mulicis install instead, you can seect the umberf cios yu wanna use. there is a al that markinator wrote.
     
  3. Cygoku
    OP

    Banned Cygoku Banned

    Joined:
    Jul 14, 2006
    Messages:
    237
    Country:
    Canada
    mulicis ? unberf ?

    Cygoku
     
  4. Cygoku
    OP

    Banned Cygoku Banned

    Joined:
    Jul 14, 2006
    Messages:
    237
    Country:
    Canada
  5. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    search for Multi_cIOS installer and something has to come up..!! [​IMG]
     
  6. Cygoku
    OP

    Banned Cygoku Banned

    Joined:
    Jul 14, 2006
    Messages:
    237
    Country:
    Canada
  7. Cygoku
    OP

    Banned Cygoku Banned

    Joined:
    Jul 14, 2006
    Messages:
    237
    Country:
    Canada
  8. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    answered in the other thread, but again here:

    Use the D-Pad to change the IOS# and IOS slot...!! [​IMG]
     
  9. kimikal27

    Member kimikal27 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    1,381
    Location:
    Galway
    Country:
    Ireland
    Cygoku
    you need to read the rules too????

    NO BUMPING
     
  10. Cygoku
    OP

    Banned Cygoku Banned

    Joined:
    Jul 14, 2006
    Messages:
    237
    Country:
    Canada
    Alright, next time I'll open another thread.

    ... on topic, NO, I don't have any of this choice :

    Up: IOS16, Left: IOS36, Right: IOS249, Down: IOS254

    ... what ever button I press I get :

    Currently selected to install custom IOS36 with IOS36 rev7 dip as IOS249

    ...

    Cygoku
     
  11. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    That's the selection which IOS to use as firmware for the installer. It's very handy if you have 3.4 firmware and a cIOS or IOS16 installed. After this you have to select what you want to install and where, if you took 30 seconds in trying something out, you would have the cIOS already installed.
     
  12. kimikal27

    Member kimikal27 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    1,381
    Location:
    Galway
    Country:
    Ireland
    next time just wait like everybody else or do you think your VIP?
     

Share This Page