I need halp skiining 2 r4 clones

Discussion in 'R4 DS' started by rockstar99, Jul 12, 2009.

Jul 12, 2009
  1. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    two of my mates have different r4 cards which are both differnet clones last weekend i wqas trying to help em skin it but its impossible to skin the meny where at asks you games multimedia and slot 2 there are no image file for those olny does anybody know how to skin the following r4s it would be a great help if you can figure out how to skin one atleast it would still help alot

    http://www.r4new.com/index-en.htm

    http://www.r4xds.com/
    thank you [​IMG]
     
  2. KingdomBlade

    Member KingdomBlade Blade v3+ (I R SHMEXY)

    Joined:
    Apr 24, 2009
    Messages:
    2,941
    Location:
    In Vulpes' Fur
    Country:
    Philippines
    I think both use R4 Skins.
     
  3. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    where do i put the skins downlaod the kernal and see for your self what i mean
     
  4. KingdomBlade

    Member KingdomBlade Blade v3+ (I R SHMEXY)

    Joined:
    Apr 24, 2009
    Messages:
    2,941
    Location:
    In Vulpes' Fur
    Country:
    Philippines
    I figured out the first one, just put the files in the SYSTEM folder. There, done skinning.

    The second one too.
     
  5. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    what do i rename em too

    i know how to skin the ys menu style menu but how do i skin the 3 buttons at the beginning and what are the names of the files to be renamed
     
  6. KingdomBlade

    Member KingdomBlade Blade v3+ (I R SHMEXY)

    Joined:
    Apr 24, 2009
    Messages:
    2,941
    Location:
    In Vulpes' Fur
    Country:
    Philippines
    No need to rename. It's the same as the regular R4.
     
  7. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    can you test it works on dstt
     
  8. KingdomBlade

    Member KingdomBlade Blade v3+ (I R SHMEXY)

    Joined:
    Apr 24, 2009
    Messages:
    2,941
    Location:
    In Vulpes' Fur
    Country:
    Philippines
    Hmm, really? I'm not so sure about that.
     
  9. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    so can you test t cuz its not working for me
     
  10. KingdomBlade

    Member KingdomBlade Blade v3+ (I R SHMEXY)

    Joined:
    Apr 24, 2009
    Messages:
    2,941
    Location:
    In Vulpes' Fur
    Country:
    Philippines
    Test what? I thought you had you're friends flashcarts?
     
  11. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    i dont but the fake r4s kernal works on the dstt so since its not working for me you can test on your stt to see whats wrong and why the 3 buttons menu isnt getting skinned
     
  12. KingdomBlade

    Member KingdomBlade Blade v3+ (I R SHMEXY)

    Joined:
    Apr 24, 2009
    Messages:
    2,941
    Location:
    In Vulpes' Fur
    Country:
    Philippines
    No, only 4 menu's work. Nothing else does. It should work on an R4. Don't you have one?
     
  13. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    no ive tested on my dstt they both work
     
  14. KingdomBlade

    Member KingdomBlade Blade v3+ (I R SHMEXY)

    Joined:
    Apr 24, 2009
    Messages:
    2,941
    Location:
    In Vulpes' Fur
    Country:
    Philippines
    Oops, I have no time left. I have to go somewhere in about 5 minutes.
     
  15. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    its ok thanks for your help
     

Share This Page