How to Modify the start menu on windows 7?

Discussion in 'Computer Games and General Discussion' started by jarejare3, Jan 9, 2012.

Jan 9, 2012
  1. jarejare3
    OP

    Member jarejare3 PROFILE CHANGE!

    Joined:
    Dec 8, 2010
    Messages:
    660
    Location:
    Kuala lumpur?
    Country:
    Malaysia
    Well just a few minutes ago i tried to install a theme,http://desktopthemes...ooter-windows-7.

    After installing it i manage to get the background and mouse pointers change. But that's not what I want. What i want is to change the start menu which in fact stayed the same.

    So then i tried Changing the Explorerframe.dll and i got this in the end http://i33.tinypic.com/ixw3uc.jpg

    No taskbar, No icons, No startmenu, Nothing... But as i said, I am a self repair specialist and manage to get windows running back properly and smoothly by fixing the system files using Sfc/sannow in the cmd prompt.

    So now the problem here is HOW THE HELL DO I MODIFY THE START MENU. It's getting on my nerfs.

    EDIT: my windows is 64 bit
    EDIT2: the theme http://www.mediafire...x9qfsi71j7gtne5
    EDIT3: THIS THEME COULD MESSED YOUR COMPUTER AS IT MEANS FIDDLING AROUND WITH YOUR SYSTEM FILES.
     
  2. prowler

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
    http://kishan-bagaria.deviantart.com/art/Windows-Themes-Installer-v1-1-157848476
     
  3. jarejare3
    OP

    Member jarejare3 PROFILE CHANGE!

    Joined:
    Dec 8, 2010
    Messages:
    660
    Location:
    Kuala lumpur?
    Country:
    Malaysia
  4. prowler

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
    i can't download the files to see but are you sure you're installing the 64bit files
     
  5. jarejare3
    OP

    Member jarejare3 PROFILE CHANGE!

    Joined:
    Dec 8, 2010
    Messages:
    660
    Location:
    Kuala lumpur?
    Country:
    Malaysia
  6. jarejare3
    OP

    Member jarejare3 PROFILE CHANGE!

    Joined:
    Dec 8, 2010
    Messages:
    660
    Location:
    Kuala lumpur?
    Country:
    Malaysia
    Ok so i googled a bit and found out that 64 bit needs to have both Explorerframe.dll to be change in the System 32 and SysWoW 64.

    So does the theme needs a 32 and 64 bit files together or does one Dll is enough? And do i replace both the files with the one dll?
     
  7. Narayan

    Member Narayan desu~

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    2,921
    Country:
    Philippines
    http://neiio.deviant...hemes-262833454
     
    1 person likes this.
  8. jarejare3
    OP

    Member jarejare3 PROFILE CHANGE!

    Joined:
    Dec 8, 2010
    Messages:
    660
    Location:
    Kuala lumpur?
    Country:
    Malaysia
    Thx I will post back my results if it's succesfull or not.
     
  9. jarejare3
    OP

    Member jarejare3 PROFILE CHANGE!

    Joined:
    Dec 8, 2010
    Messages:
    660
    Location:
    Kuala lumpur?
    Country:
    Malaysia
    It work! Thanks Man!!!! problem solve ^_^
     

Share This Page