how do i get backup laucher as a channel?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by newby1976, Jan 18, 2009.

Jan 18, 2009
  1. newby1976
    OP

    Member newby1976 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    135
    Country:
    United Kingdom
    i have backup launcher fully working through the homebrew channel...but on some youtube videos i noticed that they had it as a channel on the wii desktop .....how do i do this?
     
  2. acesniper

    Member acesniper GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 29, 2008
    Messages:
    641
    Country:
    United States
    Get a channel wad and use wad manager to install it. USE SEARCH NEXT TIME!
     
  3. djdynamite123

    Banned djdynamite123 Master Of Hardcore!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    3,791
    Location:
    Redcar, England UK
    Country:
    United Kingdom
  4. bugaveli

    Banned bugaveli Banned

    Joined:
    Dec 7, 2008
    Messages:
    664
    Location:
    In a remote place
    Country:
    United States
  5. Beatchu

    Member Beatchu GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 27, 2008
    Messages:
    347
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
  6. bugaveli

    Banned bugaveli Banned

    Joined:
    Dec 7, 2008
    Messages:
    664
    Location:
    In a remote place
    Country:
    United States
    DJ even gave him a smiley face lol
     
  7. djtaz

    Member djtaz PM's Full - Wadder Me

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    2,997
    Country:
    Ireland
  8. srath

    Newcomer srath Advanced Member

    Joined:
    Jan 9, 2009
    Messages:
    70
    Country:
    United States
  9. djtaz

    Member djtaz PM's Full - Wadder Me

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    2,997
    Country:
    Ireland
  10. robiul

    Member robiul GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Messages:
    538
    Location:
    United Kingdom
    Country:
    United States
    maybe you thought djdynamite was a woman and ..it was 'that time of the year'
     
  11. djdynamite123

    Banned djdynamite123 Master Of Hardcore!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    3,791
    Location:
    Redcar, England UK
    Country:
    United Kingdom
    lol, it's due to robiul trying to annoy me [​IMG] hehe, and yeah taz i have 002 fixed in my thread, he should already know about that, he shouldn't need hinting.....
     

Share This Page