Homebrew Won't Start Anymore :(

Discussion in 'Wii - Hacking' started by vdogg123, Nov 13, 2010.

Nov 13, 2010
  1. vdogg123
    OP

    Newcomer vdogg123 Member

    Joined:
    May 8, 2010
    Messages:
    16
    Country:
    United States
    So I was trying to get Black Ops to work with USB Loader GX...

    I put all the apps and stuff on my hard drive and used that instead of my SD Card because I let a friend borrow it. Homebrew would still run USB Loader GX. I put the game on the hard drive, and it would play up until the loading screen...

    So I tried running the game off different IOS (222, 223, 249, 250) but still same result. I read that reinstalling cios 249 with base 57 would work so I used Wankikobos Cios installer. I put the installer on the apps folder on the usb hard drive and started it with homebrew. This is how i installed it:

    When it asked for what cios to use i picked 249
    When it asked for what base to use i picked 57
    Then i picked 249 to install

    It said it was completed successfully so I got out of it and restarted my Wii. Now I cant open the homebrew channel.....
     
  2. PPSainity

    Member PPSainity Blinded by Science

    Joined:
    Jun 6, 2009
    Messages:
    646
    Country:
    Canada
    That's just weird, as the HBC does not even use cIOS, it never did. Are you sure you did not do anything else?

    -[]D
     
  3. vdogg123
    OP

    Newcomer vdogg123 Member

    Joined:
    May 8, 2010
    Messages:
    16
    Country:
    United States
    Yeah I'm sure. I was thinking it could be because I'm not using an SD Card but idk since it worked at first
     

Share This Page