Homebrew Apps no longer starting?

Discussion in '3DS - Homebrew Development and Emulators' started by Jiehfeng, Apr 30, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Jiehfeng
    OP

    Jiehfeng A not so serious guy tbh... ;D

    Member
    4,244
    1,996
    Aug 15, 2012
    New Caledonia
    Inside your miiind, and poof.
    Oddly enough after successfully downgrading to 9.2, setting up emunand and everything, my homebrew apps started from the homebrew launcher doesn't work. When any app is open, it shows a black screen, then a red one, and takes me back to the homebrew launcher. Any ideas? I'm pretty sure it's a stupid little edit I have to make, but I don't know which one.
    My directory if it's needed:



    EDIT: UGH, IT WAS JUST THE BOOT.CFG, sorry.
     
    Last edited by Jiehfeng, Apr 30, 2016
  2. SANNIC789

    SANNIC789 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    704
    91
    Oct 3, 2015
    United States
    lol
     
    zoogie and Jiehfeng like this.
  3. GoddessKozy

    GoddessKozy i'll fight sal9000

    Member
    209
    56
    Jan 24, 2016
    United States
    location
    lol x2

    I do the same thing all the time though, don't worry about it if you are.
     
    Jiehfeng likes this.
  4. Jiehfeng
    OP

    Jiehfeng A not so serious guy tbh... ;D

    Member
    4,244
    1,996
    Aug 15, 2012
    New Caledonia
    Inside your miiind, and poof.
    Man it can get frustrating at times. xD
     
    GoddessKozy likes this.
  5. GoddessKozy

    GoddessKozy i'll fight sal9000

    Member
    209
    56
    Jan 24, 2016
    United States
    location
    I also love accidentally deleting an important file and then getting frustrated for an hour because you thought you still had it.
    So you know, the missing file couldn't be the problem.
     
    Jiehfeng likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.