1. lennytv

    OP lennytv Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 10, 2007
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    Is everyone else having this problem? It was working fine than all of a sudden everytime i download a new program from the homebrew browser it downloads fine than at the end it says "Create Folder Failed". I have the latest version of the homebrew channel and ive tried a different sd card. advice?? [​IMG]
     
  2. teknecal

    teknecal Member
    Newcomer

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    29
    Country:
    Were you also seeing squares after the app name, etc?
    Issue has now been fixed.
     
  3. luckyguy2099

    luckyguy2099 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 1, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    I'm still experiencing this very same problem. It worked OK until I decided to downgrade from 3.3e to 3.2e. Now I can't save several downloaded files. I always get this error message except for the apps which don't require folders (i.e. the metronome).

    I've tried to reformat and reinstall everything. No success, I get the same message after downloading the files.

    Please help...
     
  4. alanchiz

    alanchiz Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    50
    Country:
    Looks like I'm having the same problem (The squares appear as well)
    I am using the latest version too...
     
  5. Hooya

    Hooya GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Aug 25, 2006
    Messages:
    1,878
    Country:
    United States
    Just confirming the issue. Squares after every program and no folders can be created. Still accurately tells me what I have installed though.
     
  6. luckyguy2099

    luckyguy2099 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 1, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    Guys, I've tried the latest beta instead of the actual stable version. It works flawlessly. That's how I sorted this out.

    Teknecal said that this issue has been fixed, he probably meant that it will be fixed in the next release and it has been fixed in the latest beta. The latest "stable" version still has this bug.

    Hope this helps...
     
  7. Hooya

    Hooya GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Aug 25, 2006
    Messages:
    1,878
    Country:
    United States
    What's weird is that it was working for me just a few days ago. Just started having this problem...
     
  8. alanchiz

    alanchiz Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    50
    Country:
    I see there is a new version released today that is supposed to sort this issue, I haven't tried it yet though.
     
  9. Hooya

    Hooya GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Aug 25, 2006
    Messages:
    1,878
    Country:
    United States
    Next time you start the Homebrew Browser it will update to v0.3.2. It did for me this afternoon and it is working properly again.

    Thanks teknecal!
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - hombrew, browser, error