Help

Discussion in 'Wii - Hacking' started by kerrigan, Aug 1, 2009.

Aug 1, 2009

Help by kerrigan at 4:55 PM (827 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. kerrigan
    OP

    Newcomer kerrigan Member

    Joined:
    Jan 6, 2009
    Messages:
    24
    Location:
    Leeds
    Country:
    United Kingdom
    My SD card only just worked with Bootmii and was very hit and miss so i switched it and my new one works fine. On my old one i had wad manager 1.5 but had reformated the card in my camera. i decided to put all apps back on my SD card so i moved all my pics then made an apps folder and then a WAD Manager folder. i had the wad manager 1.5 dol ready to copy over so i opened the folder i had just made and it had all these weird folders in it and a boot.dol already in there the boot.dol was the only thing not all in symbols. it is only a 2GB SD Card but the folders manage to take up 93GB. i tried to delete it all but only the boot.dol would delete and now the SD card wont work in my camera and windows cannot format it only VAiOSoft recovery manager but even that doesnt work on a full format only on a quick one. does anyone have an idea what caused this and how to fix it? please.
     
  2. wrettcaughn

    Member wrettcaughn Misunderstood Moral Elitist

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    3,785
    Country:
    United States
  3. kerrigan
    OP

    Newcomer kerrigan Member

    Joined:
    Jan 6, 2009
    Messages:
    24
    Location:
    Leeds
    Country:
    United Kingdom
    it says my card is write protected i tried it with the switch down as well but still got this error. but thank you anyway
     
  4. techboy

    Member techboy GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    1,720
    Location:
    Pennsylvania
    Country:
    United States
    If it says its write protected with the switch in either position, the SD reader might be bad. Try another card first and see if it fixes the issue, if not, replace the SD reader.
     
  5. kerrigan
    OP

    Newcomer kerrigan Member

    Joined:
    Jan 6, 2009
    Messages:
    24
    Location:
    Leeds
    Country:
    United Kingdom
    seems its the reader ive got another somewhere =p
     
  6. LufianGuy

    Member LufianGuy GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 7, 2008
    Messages:
    244
    Country:
    United States
    I had the same problem before and like techboy said, I didn't have anymore problems once I got a new card reader.
     
  7. caster62003

    Member caster62003 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 22, 2008
    Messages:
    111
    Country:
    United States
    [​IMG] LOL, Me thinks Winders hates you. [​IMG]
     
  8. FenrirWolf

    Member FenrirWolf GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,343
    Location:
    Beaverton, OR
    Country:
    United States
    Funny, my card corrupted itself like that but Windows was able to fix it just fine. Hope you can find a solution for it. x_x
     

Share This Page