1. chaosrunner

    OP chaosrunner Substitute Soul Reaper
    Banned

    Joined:
    Sep 27, 2015
    Messages:
    711
    Country:
    Canada
    so i want to install mset eploit on my 3ds sysnad 9.2 i want to install the mset-usa-9.0 cia will this brick my 3ds?
     
  2. iAqua

    iAqua
    Member

    Joined:
    Dec 7, 2015
    Messages:
    2,848
    Country:
    United Kingdom
    I cannot help with compatibility, but instead of mset I recommend auto boot.
     
  3. xihx

    xihx Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 16, 2015
    Messages:
    61
    Country:
    Australia

    no. you wont brick. the easiest ways to get cia's on ur 3ds menu is through H&S.app injection
     
  4. chaosrunner

    OP chaosrunner Substitute Soul Reaper
    Banned

    Joined:
    Sep 27, 2015
    Messages:
    711
    Country:
    Canada
    auto boot wont work for me i will load rxtools but then shows a black screen i was fed up so i gave up

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    thanks i just want to launch rxtools without wifi
     
  5. Ruby Gloom

    Ruby Gloom GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Sep 25, 2015
    Messages:
    1,557
    Country:
    New Zealand
    How does one install a legit CIA of a DSiWare title to their sysnand...? GW doesn't work.
     
  6. iAqua

    iAqua
    Member

    Joined:
    Dec 7, 2015
    Messages:
    2,848
    Country:
    United Kingdom
    Try the rxTools 3dsx if your using the code.bin autoboot.
     
  7. chaosrunner

    OP chaosrunner Substitute Soul Reaper
    Banned

    Joined:
    Sep 27, 2015
    Messages:
    711
    Country:
    Canada
    will do
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - installation, [Help], sysnad