Hacking Help. Switch does not turn on

Moklin1234

Member
OP
Newcomer
Joined
Jul 26, 2019
Messages
7
Trophies
0
Age
30
XP
46
Country
Portugal
Hello. I have an hacked switch with ReiNX v2.2.1.
Today i bought an original Fire Emblem Three Houses copy and after i inserted it,my switch asked me to update the system. I accepted. After the update was done my switch rebooted.
Since then my switch never turned on
ever again. Payload is injected successufully but the screen stays black.

So...did i do a major mistake? What exactly happened. Is there any solution ? Thank you.
 

Moklin1234

Member
OP
Newcomer
Joined
Jul 26, 2019
Messages
7
Trophies
0
Age
30
XP
46
Country
Portugal
I updated reiNX to the last version.

Now after i inject the payload i see the reiNX logo for a while and then a black screen. My TegraRcmGUI shows the message: RCM device disconnected.
It is like the reiNEX booting process stops half the way.

Any ideas? :/
 
  • Like
Reactions: NoNAND

Moklin1234

Member
OP
Newcomer
Joined
Jul 26, 2019
Messages
7
Trophies
0
Age
30
XP
46
Country
Portugal
I am trying to use atmosphere.

The problem is exactly the same. After i insert the payload via hekate i got a black screen and my tegraGUI informs me that RCM was disconnected.
 
Last edited by Moklin1234,

KrytpicLuck

Member
Newcomer
Joined
Sep 22, 2017
Messages
11
Trophies
0
Age
41
XP
72
Country
United States
I am trying to use atmosphere.

The problem is exactly the same. After i insert the payload via hekate my tegraGUI informs me that RCM was disconnected.
Where exactly are you getting Atmosphere from or have you tried to get it from any other sites? I had similar problems before and seeing the Reinx screen before it went to nowhere. Try to use the Atmosphere that comes with Kosmos.
 

NoNAND

Give me back my legions!
Member
Joined
Aug 22, 2015
Messages
2,280
Trophies
1
Location
Somewhere
XP
4,973
Country
Albania
Try deleting your old atmosphere/ReiNX and other folders off your SD card then place the fresh files back onto it.
Do you have autoRCM installed?
Can you boot normally in OFW?
 

Moklin1234

Member
OP
Newcomer
Joined
Jul 26, 2019
Messages
7
Trophies
0
Age
30
XP
46
Country
Portugal
I already got atmosphere from Kosmos (github atlasNX kosmos --> costumize Kosmos --> sd setup --> kosmos defaults).

Yes, i have autoRCM installed.

So, in heckagte if i select CFW (sysnand) the screen stays black and i can't do anything.
Stock (Sysnand) is working. Version is 8.0.1. At least i can play original games in this mode.

I don't know if is relevant but when i boot stock(sysnand) a message appears:
microSDCX card has been inserted. To use this SD card, please preform a system update. Should i accept?
My sd card was working fine until this problem started. (

Thank you for your help. I hope there is a solution for this and i am just being stupid xD
 

Resaec

Well-Known Member
Member
Joined
Dec 19, 2017
Messages
409
Trophies
0
XP
874
Country
Germany
Your SDcard is formated with ExFat right?
Don't do that to yourself. Format it to fat32 using guiformat or any other tool.

If its not that, do you have a "sept" folder on the root of your SD?
 

Moklin1234

Member
OP
Newcomer
Joined
Jul 26, 2019
Messages
7
Trophies
0
Age
30
XP
46
Country
Portugal
Your SDcard is formated with ExFat right?
Don't do that to yourself. Format it to fat32 using guiformat or any other tool.

If its not that, do you have a "sept" folder on the root of your SD?

Thank you so much!!!!!!
I formated my sd card to fat32. Everything is working fine now.

However i read somewhere that fat32 files have a 4gb maximum? Is this true?
 

linuxares

I'm not a generous god!
Global Moderator
Joined
Aug 5, 2007
Messages
10,405
Trophies
2
XP
13,320
Country
Sweden
Thank you so much!!!!!!
I formated my sd card to fat32. Everything is working fine now.

However i read somewhere that fat32 files have a 4gb maximum? Is this true?
That is correct, it's the filesystem that can't support bigger than 4gb files.
 

Moklin1234

Member
OP
Newcomer
Joined
Jul 26, 2019
Messages
7
Trophies
0
Age
30
XP
46
Country
Portugal
It is only limited with you copy file directly to the SD card, there is no limit when you do USB install via goldleaf/tinfoil etc.

That's great. Now all my problems are solved.
I want to thanks everyone that helped me :) this is a great community.
 

You may also like...

General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    sombrerosonic @ sombrerosonic: Bedrock for my freinds because they use consoles and java for everything else