Help setting up AceKard 2i

Discussion in 'Acekard' started by DSU2CP, Feb 12, 2010.

Feb 12, 2010

Help setting up AceKard 2i by DSU2CP at 12:06 AM (898 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. DSU2CP
    OP

    Newcomer DSU2CP Newbie

    Joined:
    Feb 12, 2010
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    Hey, I'm new to the whole flashcard thing, but I am having trouble updating my AceKard 2i. I didn't work on my version 1.4 DSi, so I downloaded all of the necessary files (I think) to fix it. On the SD card is:

    "ak2ifw_update_14_DSi.nds"

    "akmenu4.nds"

    "relesae_note"

    A folder called "_ak2" with a lot of files in it

    "ak2i_eur_us_update.nds"


    When I try to update on a DSL, it brings me to the blue screen to start the update, but then it stays at 0%. Is there something I am doing wrong?

    Thanks in advance!
     
  2. EyeZ

    Member EyeZ GBAtemp Addict

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    2,336
    Country:
    United Kingdom
  3. tk_saturn

    Member tk_saturn GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    3,327
    Country:
    United Kingdom
  4. DSU2CP
    OP

    Newcomer DSU2CP Newbie

    Joined:
    Feb 12, 2010
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    Works now, thanks guys! [​IMG]

    Quick question, can i now delete the update file off the card, and have it still work on DSi?
     
  5. Gariscus

    Member Gariscus Former Team Cyclops Mod

    Joined:
    Jun 5, 2009
    Messages:
    646
    Country:
    Australia

Share This Page