1. JPTebow15

    OP JPTebow15 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Mar 6, 2017
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    So I have the home brew channel installed on wii mode on my Wii U but no apps will show up. All I get is the bubble screen. I've tried multiple sd cards and they are all formatted correctly. Please help.
     
  2. Briyoda

    Briyoda GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 11, 2016
    Messages:
    129
    Country:
    United States
    are the apps on the sd card like this? SD:apps/*appname*/boot.dol
     
  3. JPTebow15

    OP JPTebow15 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Mar 6, 2017
    Messages:
    2
    Country:
    United States

    It looks like it? would you be able to post a picture maybe? thank you
     
  4. jeannotte

    jeannotte GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Jun 15, 2016
    Messages:
    3,255
    Country:
    France
    Hello,

    If this can help you:

    [​IMG]
     
    Last edited by jeannotte, Mar 7, 2017
  5. PabloMK7

    PabloMK7 Red Yoshi! ^ω^
    Developer

    Joined:
    Feb 21, 2014
    Messages:
    2,467
    Country:
    Spain
    Try renaming the folder to "apps", not "APPS"
     
  6. MAST3RF0X

    MAST3RF0X Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 20, 2017
    Messages:
    24
    Country:
    Italy
    Yes, the Folders are different for vWii

    vWII : SD:/APPS/"your app name"
    WII U : SD:/WIIU/APPS/"your app name"
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Virtual, please, issue