Help on the R4 Deluxe

Discussion in 'R4 DS' started by ctloserx, May 2, 2009.

May 2, 2009

Help on the R4 Deluxe by ctloserx at 9:33 PM (776 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. ctloserx
    OP

    Newcomer ctloserx Newbie

    Joined:
    May 2, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    Yeah i know it's not a real R4, but I know it still works. I tried downloading each and every firmware on their website www.r4deluxe.com on the box it says it's r4 deluxe not r4i deluxe. I've tried using YSmenu to no avail. I also tried formatting my microsd card which is a 4gb Sandisk MicroSDHC card. I tried formatting with both the panasonic SD formatter and the windows formatter. i know that this R4 works with SDHC because it says it on the box. So after all this i think it's either it doesnt like my brand of SD card or it's faulty. It's stuck on the loading screen. Any help will be appreciated.
     
  2. Arno

    Member Arno GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    126
    Location:
    Massachusetts
    Country:
    United States
    How do you know it still works?
     
  3. ctloserx
    OP

    Newcomer ctloserx Newbie

    Joined:
    May 2, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    Oh because i bought it from a website and i read all the reviews before buying.
     
  4. Maz7006

    Member Maz7006 iSEXu

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    3,622
    Country:
    Lebanon
    I believe that Arno meant that it was a faulty unit in the first place.

    Seeming as though you are getting stuck on the loading screen, i'd recommend trying out another MicroSD
     
  5. hydrocilator

    Newcomer hydrocilator Member

    Joined:
    Aug 4, 2009
    Messages:
    36
    Country:
    Ireland
    try using the R4ultra kernel, thats what I had working. Wont play some games.
    I may start looking into AKAIO because ultra is a copy of acekard, so I'm led to beleive.
     
  6. hydrocilator

    Newcomer hydrocilator Member

    Joined:
    Aug 4, 2009
    Messages:
    36
    Country:
    Ireland
    ctlosex;

    did you get this working?
     

Share This Page