Help have I bricked!? Halp

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by richardparker, Sep 19, 2016.

  1. richardparker
    OP

    richardparker GBAtemp Advanced Fan

    Member
    707
    113
    Oct 10, 2014
    India
    Swallowed up by the ocean!
    Today I turned on my a9lh n3ds, updated luma, got the new pin feature which I didn't quite understand. I tried setting a pin and the details of what happened afterwards are sketchy. I think something related to emunands opened and I pressed something and it hung. Then I turned it off. earlier luma used to load on pressing the down button while booting now safea9lhinstaller is opening. i can open hourglass 9 tho. The blue light turns on, is steady, doesn't go out but the screen remains black.
     
  2. metroid maniac

    metroid maniac An idiot with an opinion

    Member
    1,800
    718
    May 16, 2009
    It's hard to understand exactly what's going on given your description...

    Put the Luma arm9loaderhax.bin in the root of your SD card. What happens then?
     
  3. FakuMotaFaka

    FakuMotaFaka GBAtemp Regular

    Member
    120
    11
    Mar 5, 2016
    Canada
    Go in and remove the pin :/ why bother setting up pins. Go into your SD card and delete the config file and no it's not Bricked and probably never brick since you have a9lh
     
  4. Blue_Mew

    Blue_Mew Shiny Mew!

    Member
    2,376
    993
    Oct 2, 2015
    United Kingdom
    Faraway Island
    Unlees it's an MCU brick or no backups./
     
  5. richardparker
    OP

    richardparker GBAtemp Advanced Fan

    Member
    707
    113
    Oct 10, 2014
    India
    Swallowed up by the ocean!
    Update : works without an sd card
     
  6. metroid maniac

    metroid maniac An idiot with an opinion

    Member
    1,800
    718
    May 16, 2009
    That's probably 3DSafe's emergency payload, but it's hard to tell with the descriptions you're giving.
    3DSafe is the tool you used to PIN-lock your console, right?
     
  7. richardparker
    OP

    richardparker GBAtemp Advanced Fan

    Member
    707
    113
    Oct 10, 2014
    India
    Swallowed up by the ocean!
    It's working now, deleted the configuration file. Thanks!

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Thank you very much guys, it's working now, just had to delete the configuration file.
     
  8. FakuMotaFaka

    FakuMotaFaka GBAtemp Regular

    Member
    120
    11
    Mar 5, 2016
    Canada
    Config.bin was what you deleted right? Under your lima settings
     
  9. richardparker
    OP

    richardparker GBAtemp Advanced Fan

    Member
    707
    113
    Oct 10, 2014
    India
    Swallowed up by the ocean!
    Yeah.