[Help] Emunand Boot Bug

Discussion in '3DS - Homebrew Development and Emulators' started by Suicuark, Jun 11, 2016.

  1. Suicuark
    OP

    Suicuark GBAtemp Fan

    Member
    1
    Oct 7, 2015
    Macau
    So i've tried to boot up my emuNAND.( I already booted it twice today)
    When the Home Menu appears everything is normal, logicials an games are there..
    BUT, the button at the bottom of down screen that starts a game/logicial is not there.
    When i use L+R to access apn it freezes. And if i use Y +up/down to take a screenshot
    It tells me: An error have occured while accessing your sd card...
    So what :c
    Edit : It's an Rxtools EUR 11.0 emuNAND
     
    Last edited by Suicuark, Jun 11, 2016 - Reason: Modification
  2. Lia

    Lia GBAtemp Advanced Maniac

    Member
    9
    GBAtemp Patron
    Lia is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    Jan 29, 2016
    United Kingdom
    Try using another SD card.
     
  3. Ricken

    Ricken This is your only chance.

    Member
    6
    Jan 19, 2016
    United States
    Shibuya, The small one from Vegas
    Pictures? (I almost asked for screenshots. lol)
     
  4. Suicuark
    OP

    Suicuark GBAtemp Fan

    Member
    1
    Oct 7, 2015
    Macau
    I have only one :c
    Also it may be from disk space? Cuz i actually have only 100 free megas..
    I've just used my emuNAND 10 mins ago, and when i go back that..
     
    Last edited by Suicuark, Jun 11, 2016
Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice