Help dsi (acekard)

Discussion in 'Acekard' started by miiguelito, Nov 7, 2009.

Nov 7, 2009

Help dsi (acekard) by miiguelito at 11:13 AM (651 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. miiguelito
    OP

    Newcomer miiguelito Newbie

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    1
    Country:
    Portugal
    hello!
    Can someone help me? I buy the acekard 2i with micro sd 4 gb.

    I put the folder and file. nds but when I click the icon of acekard says "an error has it occurred press and hold the power button to turn the system off ... help?

    sorry for mi english....

    i live in portugal mi dsi es EUR...
     
  2. Leonidas

    Member Leonidas GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 27, 2009
    Messages:
    479
    Location:
    sLOVEnia
    Country:
    Slovenia
    What firmware version is your DSi?
     
  3. Tokiopop

    Member Tokiopop Caffeine fiend

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    1,833
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    I'm guessing your DSi is on 1.4, and you haven't updated your Acekard.
     
  4. jak larnak

    Member jak larnak GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 21, 2009
    Messages:
    188
    Location:
    Not so far
    Country:
    France

Share This Page