help casnt get games to work

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by -Fate-Soda-, Mar 4, 2010.

  1. -Fate-Soda-
    OP

    -Fate-Soda- Member

    Newcomer
    15
    0
    Mar 2, 2010
    Hi

    sorry i am new to all this psp stuff also sorry if my english is not that good. I have a psp 2002 slim and i justput on the chicken and the firmware 5.50 GEN-D3 and aslo i downlaoded a game metal slug and i opened up the zip file and there was Metal.Slug.XX.Usa-Fix.iso i put it in a folder and copyed it too my sd card but when i put on the psp and tryed to load the game it says corrupted data and i cant load it. So can some please tell me what i am doing wrong.

    Thanks

    Fate
     
  2. dib

    dib GBAtemp Advanced Maniac

    Member
    1,574
    6
    May 1, 2004
    United States
    I'm guessing it's the driver problem: press select and change UMD ISO MODE to something else.

    The .iso should go in \ISO on the memory card, no sub directories.
     
  3. ThetaSigma10

    ThetaSigma10 GBAtemp Regular

    Member
    140
    0
    Apr 16, 2009
    Western Australia
    i had that a while back. mine is working on Sony NP9660 (dunno if its different for you). just try all the others.
     
  4. Fun_Zephyr

    Fun_Zephyr GBAtemp Fan

    Member
    320
    3
    Mar 19, 2008
    Victoria
    If your folder name is too long then you get that corrupt data message. I believe that the game file name also need to not be too log.
     
  5. -Fate-Soda-
    OP

    -Fate-Soda- Member

    Newcomer
    15
    0
    Mar 2, 2010
    i tryed all the different umd iso mode like m33 driver sony np9660 and de isofs and normal too.

    I ever made the text on the iso shorter. I also have put it in psp/game/iso folder.

    theres no picture of the game it keeps asking corrupted data.

    Thanks
     
  6. xist

    xist ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ

    Member
    5,861
    863
    Jul 14, 2008
    Wrong place

    X:/ ISO/ "ISO GOES HERE"
     
  7. -Fate-Soda-
    OP

    -Fate-Soda- Member

    Newcomer
    15
    0
    Mar 2, 2010
    thanks got it working