Hacking Hekate won't let me use the touch screen.

SuperHans111

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Feb 2, 2019
Messages
210
Trophies
0
Age
27
XP
548
Country
Australia
I recently installed Firmware 9.0.0 and the latest Kosmos/Hekate.
When I tried booting into CFW, Hekate told me it panicked and reset itself. When it did that, I lost all touch functionality.
So now, I can boot into Hekate, but I can't press "launch" or anything. I am essentially bricked even though I can boot into Hekate.

Any help would be much appreciated. I really don't know what to do.
 

SuperHans111

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Feb 2, 2019
Messages
210
Trophies
0
Age
27
XP
548
Country
Australia
Just do a fresh install and make sure your payload is up to date as well
Fresh install of Hekate? I did and it's still the same. I put on the latest Kosmos with the patches and nothing changes. Can you link me what things I need for the install? Maybe I am doing it wrong.
 

Mythical

Well-Known Member
Member
Joined
May 11, 2017
Messages
2,153
Trophies
1
Age
24
XP
2,970
Country
United States
https://gbatemp.net/threads/nintendo-switch-sigpatches-noob-paradise.532146/
https://github.com/Atmosphere-NX/Atmosphere/releases

--------------------- MERGED ---------------------------

I don't know about kosmos but here's atmosphere and the latest signature patches
all you need to do really is dump keys and choose an installer

--------------------- MERGED ---------------------------

https://gbatemp.net/threads/i-heard-that-you-guys-need-some-sweet-patches-for-atmosphere.521164/
this is a better thread for the patches I believe
 

SuperHans111

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Feb 2, 2019
Messages
210
Trophies
0
Age
27
XP
548
Country
Australia
Yeah I tried that and it still doesn't work. I have no clue what is wrong with it. Maybe I will give ReiNX a try again.

I'm still willing to use Kosmos or Atmos if anyone can help me out.
 
Last edited by SuperHans111,

Mythical

Well-Known Member
Member
Joined
May 11, 2017
Messages
2,153
Trophies
1
Age
24
XP
2,970
Country
United States
Yeah I tried that and it still doesn't work. I have no clue what is wrong with it. Maybe I will give ReiNX a try again.

I'm still willing to use Kosmos or Atmos if anyone can help me out.
I'd check your sd card at this point for problems. Maybe try another card or reinstall tegra drivers
 
  • Like
Reactions: Budsixz

Budsixz

Gbatemp Gamemer
Member
Joined
Oct 27, 2018
Messages
465
Trophies
1
Age
28
XP
1,769
Country
India
Yeah I tried that and it still doesn't work. I have no clue what is wrong with it. Maybe I will give ReiNX a try again.

I'm still willing to use Kosmos or Atmos if anyone can help me out.
as far as I know Reinx doesnt support 9.0 yet
As he said try the latest Hekate if that works
if not then maybe try a new card or format and put newly downloaded files
 

SuperHans111

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Feb 2, 2019
Messages
210
Trophies
0
Age
27
XP
548
Country
Australia
I'd check your sd card at this point for problems. Maybe try another card or reinstall tegra drivers
How do I reinstall Tegra drivers?

--------------------- MERGED ---------------------------

as far as I know Reinx doesnt support 9.0 yet
As he said try the latest Hekate if that works
if not then maybe try a new card or format and put newly downloaded files

Thanks for the help guys. I'll let you know if this works.
 
  • Like
Reactions: Mythical

SuperHans111

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Feb 2, 2019
Messages
210
Trophies
0
Age
27
XP
548
Country
Australia
Does my switch have to be plugged in to reinstall tegra drivers? I think I reinstalled them and nothing happened.
 

SuperHans111

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Feb 2, 2019
Messages
210
Trophies
0
Age
27
XP
548
Country
Australia
zAQpzBj


Here you go.
 

Mythical

Well-Known Member
Member
Joined
May 11, 2017
Messages
2,153
Trophies
1
Age
24
XP
2,970
Country
United States
What do you mean? As in FAT32, exFAT etc?
the pic loaded for me and yes. you're using fat 32 so that doesn't seem to be the proble.
have you tested this sd card to see if it legitimate?

--------------------- MERGED ---------------------------

https://3ds.hacks.guide/h2testw-(windows).html this is for 3ds but the steps apply to all sd cards make sure it is fully empty and let the test run fully
 

SuperHans111

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Feb 2, 2019
Messages
210
Trophies
0
Age
27
XP
548
Country
Australia
Yeah it's legit. It was working fine for like a year or two until I tried upgrading to OFW 9.0 and putting the latest Kosmos on it.
I did that fine I think, then when I tried booting into CFW, it said some error about panicking and reset itself to hekate, then I couldn't use any touch functions in hekate.
I'd say maybe something has happened to the Switch, I'm not sure.
 

Mythical

Well-Known Member
Member
Joined
May 11, 2017
Messages
2,153
Trophies
1
Age
24
XP
2,970
Country
United States
Yeah it's legit. It was working fine for like a year or two until I tried upgrading to OFW 9.0 and putting the latest Kosmos on it.
I did that fine I think, then when I tried booting into CFW, it said some error about panicking and reset itself to hekate, then I couldn't use any touch functions in hekate.
I'd say maybe something has happened to the Switch, I'm not sure.
Your sd card could bust at any time sadly (has happened to me for no apparent reason and it can throw people off because it seems unrelated)
maybe try factory resetting then trying again
or a different sd you've tested

--------------------- MERGED ---------------------------

Also what did you use to format your sd card? people reccomend fat32 being formatted with guiformat
 

You may also like...

General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    K3N1 @ K3N1: