TEMPORARY MODE ENABLED
New posts, edits, and any changes will not be saved during the transition period.
Registrations are temporarily disabled until the migration is complete.

  1. animefreak55

    OP animefreak55 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 13, 2011
    Messages:
    136
    Country:
    United States
    I'm on 9.2.0-20 U and I'm using ctrboot with rxTools_2015-12-05_08.48-a08cfdd. I was told to install the agb firm patch cia and I did it. I then installed GBA cias to both sysnand and emunand. They're working fine but now I'm having less success booting rxtools. It would boot everytime but now it boots like 3/10 times. Did I do something wrong?
     
  2. Aroth

    Aroth GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Apr 14, 2015
    Messages:
    2,066
    Country:
    United States
    O3DS or new? Because I am pretty sure agb_firm is broken as shit on the N3DS with rxtools 3.0
     
  3. animefreak55

    OP animefreak55 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 13, 2011
    Messages:
    136
    Country:
    United States
    O3DS. Not sure what's going on.
     
  4. Aroth

    Aroth GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Apr 14, 2015
    Messages:
    2,066
    Country:
    United States
    Just a thought, but it is possible that agb_firm is broken in general for rxtools 3.0 atm. I would try asking in the rxtools thread if anyone knows when the last time agb_firm worked for O3DS users was.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - rxtools, trouble, Having