has anyone gotten tomb raider or tomb raider 2

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by CJL18, Aug 5, 2010.

Aug 5, 2010
  1. CJL18
    OP

    Member CJL18 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 4, 2007
    Messages:
    866
    Country:
    United States
    working on 5.50 Prometheus popsloader? i cant get them to work i can get to the main menu but if i try to click on laura's house or start new game i get a black screen and nothing else. If anyone has gotten these to work. plz tell me how you did it. thx you [​IMG]
     
  2. prowler

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
    Use different pops versions (keep hold of R when starting the game) until you don't get a black screen.
     
  3. CJL18
    OP

    Member CJL18 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 4, 2007
    Messages:
    866
    Country:
    United States
    tried multiple versions of pops held R still black screen it's the only 2games i cant get working
     
  4. prowler

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
    I would suggest going onto M33 to see if it's working then - Remember to re-download popsloader for M33
     

Share This Page