hacks.ini not recognised?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by CIJC, Apr 4, 2009.

Apr 4, 2009

hacks.ini not recognised? by CIJC at 1:17 PM (770 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. CIJC
    OP

    Member CIJC GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 5, 2008
    Messages:
    463
    Country:
    United Kingdom
    i installed preloader ;D


    but, whenever i select systemmenu Hacks... i get the ' missing '[' before 'n' at line 21 ' error [​IMG]

    anyone know a fix?

    Thanks in advance!
    [​IMG]
     
  2. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    open the hacks.ini file with notepad
    at line 21 there is probably something starting with 'n'
    if its the title of a hack, you have to type [ before it
    so you'll see [title of hack]
    like with the other hacks
     
  3. CIJC
    OP

    Member CIJC GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 5, 2008
    Messages:
    463
    Country:
    United Kingdom
    i probably should have realised this [​IMG]

    thanks [​IMG]

    Posts merged

    but... line 21 is blank [​IMG]
     
  4. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    then thats your problem
    don't leave open lines (with no text) between hacks
     
  5. CIJC
    OP

    Member CIJC GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 5, 2008
    Messages:
    463
    Country:
    United Kingdom
    no... there arent any hacks after that....

    someone told me to leave a blank line at the end of the hacks.ini


    dw. i deleted the line at the end, it works like a charm now ;D
     

Share This Page