GX Loader - Channels not loading

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by blahdc, Oct 7, 2009.

Oct 7, 2009

GX Loader - Channels not loading by blahdc at 3:22 PM (1,112 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. blahdc
    OP

    Newcomer blahdc Member

    Joined:
    Oct 1, 2009
    Messages:
    35
    Country:
    United States
    I have system 4.2U + Preloader .29 Jodi + GX forwarder and everytime I try to load a channel through GX it reboots it or stalls at a black screen. Any ideas?

    Thanks!
     
  2. blahdc
    OP

    Newcomer blahdc Member

    Joined:
    Oct 1, 2009
    Messages:
    35
    Country:
    United States
    bump....
     
  3. freedomfighter66

    Newcomer freedomfighter66 Newbie

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    I have the same problem, I believe its a bug in GX.

    Im on a 4.1, It seems to be random on the black screens for me though, just seems like GX fails to completely unload and it hangs before trying to start the homebrew app.
     
  4. giantpune

    Member giantpune GBAtemp Addict

    Joined:
    Apr 10, 2009
    Messages:
    2,860
    Country:
    United States
    this really cant be a bug in GX. there is literally 1 line of code we use to boot the channel. the rest of the code is in the libogc libraries. also we just tested loading channels from usb loader gx on a wii with 4.2 and it worked fine. something else must be afoot.
     
  5. freedomfighter66

    Newcomer freedomfighter66 Newbie

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    Just tried a few more channels,
    I'm using the latest version of GX


    Geexbox works fine every time
    Mplayer CE - Black screens
    Neogamma - Black screens
    Dop-Ios loads but code dumps on exit
    Homebrew Browser - Black screens

    I had cioscorp installed, then proceeded to uninstall it, no effect on the channel loading. I've also tried a few different SD cards and booting off the usb drive with similar results. All these apps work fine from the homebrew channel.
     
  6. blahdc
    OP

    Newcomer blahdc Member

    Joined:
    Oct 1, 2009
    Messages:
    35
    Country:
    United States
    rwin sent me a new .dol, i will try it tonight and post my results. The only channel i have been sucessful at loading has been HBC. All the others result in a black screen or restarting the wii (or possibly gx loader). Freedom are you using system 4.2?
     
  7. blahdc
    OP

    Newcomer blahdc Member

    Joined:
    Oct 1, 2009
    Messages:
    35
    Country:
    United States
  8. blahdc
    OP

    Newcomer blahdc Member

    Joined:
    Oct 1, 2009
    Messages:
    35
    Country:
    United States
    R-wins .dol is not working either. Not sure what to do.
     

Share This Page