Guitar Hero World Tour Problem

Discussion in 'Wii - Hacking' started by goldenboy6392, Oct 23, 2008.

Oct 23, 2008
  1. goldenboy6392
    OP

    Newcomer goldenboy6392 Newbie

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    When i try and load World Tour with wanin's or wiigators loader, the game freezes when i try to skip the fmv's or when all the videos are finished playing. I see that other people are having no problem getting it to load. Any ideas?
     
  2. mikeyt1998

    Member mikeyt1998 YouTube Glitcher

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    1,359
    Location:
    Dalton-in-furness, north west
    Country:
    United Kingdom
    try going to options an forcing something.

    its possible that it might not work because its brand new and not all games are compatible with the older launchers. also, you got cIOS fix installed? that improves compatibility too.
     
  3. goldenboy6392
    OP

    Newcomer goldenboy6392 Newbie

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    With the cIOS fix, it green screens on wiigators, but still freezes on waninkoko's. Maybe i got a bad cios fix?
     
  4. netsliderx

    Member netsliderx GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 28, 2008
    Messages:
    143
    Country:
    United States
    Make sure you boot with the hook gc pad
     
  5. goldenboy6392
    OP

    Newcomer goldenboy6392 Newbie

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    Whats the hook gc pad? (I know i sound like a noob)
     
  6. lolsjoel

    Member lolsjoel GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 19, 2003
    Messages:
    930
    Country:
    United States
    I have no idea what you all are talking about. But the game works fine for me. Took a little bit of fiddling (by others) to get the partition encryption bit to work, but after that, using WiiGator's backup launcher 0.1 (blue banner version) and cIOS_fix, all works well for me.
     
  7. dj1table

    Newcomer dj1table Member

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    26
    Country:
    United States
    ok i finally got the game to load. I get a white screen flash 2 times then jarbled color mash with a black load bar. What am i doing wrong?
     
  8. dj1table

    Newcomer dj1table Member

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    26
    Country:
    United States
    Is anybody else having this problem? I am using the blue banner loader and cios fix on a ntsc wii with 3.2 and a/v cables
     
  9. netsliderx

    Member netsliderx GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 28, 2008
    Messages:
    143
    Country:
    United States
    First off, I have done the cios fix. Second, I load in WiiGator's Gecko OS. Prior to loading, I go down to load config (or load options..? something to that effect) Go down to "hook type" and select GC pad.

    I'm telling you, it will work.

    Loading is really really bad (so bad that I will be buying the game on sunday)

    Every mode works except playing online. Even the music store works!

    Anyone here that has gotten it to work wanna try it online with me? Post your friend code and I'll do the same.
     
  10. dj1table

    Newcomer dj1table Member

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    26
    Country:
    United States
    ok i have the cios fix on but i did not uninstall the first cios, is that the problem, because i have tried it with gc hook. and still get stuck on the crazy lots of colors mashed up screen
     

Share This Page