guitar hero 4 in gamma

Discussion in 'Wii - Hacking' started by kimikal27, Jan 5, 2009.

Jan 5, 2009

guitar hero 4 in gamma by kimikal27 at 1:16 PM (745 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. kimikal27
    OP

    Member kimikal27 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    1,381
    Location:
    Galway
    Country:
    Ireland
    does it still have that lag that it as in guitar hero 3?
     
  2. kimikal27
    OP

    Member kimikal27 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    1,381
    Location:
    Galway
    Country:
    Ireland
    no one knows?
     
  3. IronMask

    Member IronMask Official WiiStuntman First to Test ciosCorp!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    850
    Location:
    Somewhere in USA
    Country:
    United States
    I haven't seen any lag in my copy of GHWT.... so the answer is no!?
     
  4. kimikal27
    OP

    Member kimikal27 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    1,381
    Location:
    Galway
    Country:
    Ireland
    cool, thanks iron
     
  5. w_n_s

    Newcomer w_n_s Advanced Member

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    81
    Location:
    Belfast
    Country:
    United Kingdom
    I noticed a small lag in GHIII when loading songs sometimes, if I restart the song immediately, the lag does not re-appear. I have the original for GH4 so not sure.
     

Share This Page