GTA CW slowing problem

Discussion in 'R4 DS' started by tribrahim, Mar 25, 2009.

Mar 25, 2009

GTA CW slowing problem by tribrahim at 1:50 PM (1,152 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. tribrahim
    OP

    Newcomer tribrahim Newbie

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    9
    Country:
    Turkey
    hi
    I downloaded rom from -NAME REMOVED- and patched the rom with arm7 and arm9
    but game is slowing when I drive a car(too fast)
    I had a taiwan kingston 1 gb and I changed my sd -I bought a 2 gb toshiba japan but still it makes the same problem-
    what should I do(I really like this game)
    (sorry for my bad english [​IMG])
     
  2. robochrono09

    Banned robochrono09 Banned

    Joined:
    Mar 4, 2009
    Messages:
    148
    Country:
    United States
    At first I was using the patched version it had slow down and popin I'm using the unpatched version and there is no popin or slowdown

    BUT im playing it on a acekard 2 the only thing that fixed it was a firmware upgrade

    there not upgrading the firmware for the r4ds anymore

    there might be hacked firmware floating around but i think its time you get a new flashkart
     
  3. Quanno

    Member Quanno GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 29, 2008
    Messages:
    446
    Location:
    ... hmm...
    Country:
    Netherlands
  4. robochrono09

    Banned robochrono09 Banned

    Joined:
    Mar 4, 2009
    Messages:
    148
    Country:
    United States
    oh I almost forgot did you try the version 2 of the patch ???

    Grand Theft Auto China Town Wars (U)(SAVEFIX V2)(Xenophobia)

    maybe your still using version 1 maybe version 2 will fix the slow down and popin
     
  5. _Burai_

    Member _Burai_ GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 5, 2009
    Messages:
    210
    Country:
    Switzerland
    I didn't use ds lazy but i used this patch where you have to raname the game to xpa-gtac.nds or something like that.


    Is that the arm 7 patch? Because i didn't have any lag
     
  6. Dragonmasta666

    Newcomer Dragonmasta666 Member

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Messages:
    47
    Country:
    United States
    Ive not heard anywhere that this speeds up the game so it doesn't lag.
     
  7. _Burai_

    Member _Burai_ GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 5, 2009
    Messages:
    210
    Country:
    Switzerland
    But is it the arm7 patch?
     
  8. tribrahim
    OP

    Newcomer tribrahim Newbie

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    9
    Country:
    Turkey
    I don't know how to play unpatced version,are you talking about the fixed version?(by the way I use ysmenu on my r4)
    I just used arm7 and arm9
     

Share This Page