GH5 USB loading and SDHC cards

Discussion in 'Wii - Hacking' started by pigii, Dec 15, 2009.

Dec 15, 2009

GH5 USB loading and SDHC cards by pigii at 7:38 PM (1,188 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. pigii
    OP

    Newcomer pigii Member

    Joined:
    Oct 11, 2009
    Messages:
    39
    Country:
    United Kingdom
    hi again everybody, I've been running my copy of guitar hero 5 from disc for ages and recently changed to USB. after changing to USB i had to start using IOS22 for guitar hero 5 however now when playing the game it refuses to read my SDHC card, but when i put my normal 2GB SD card in it looks for the songs. Is there a way to get IOS222 to be compatible with SDHC cards? or should i copy all my stuffs onto the 2GB SD card and use the 8GB for something else?
     
  2. OncleJulien

    Member OncleJulien tool of peers

    Joined:
    Apr 6, 2009
    Messages:
    1,170
    Location:
    Los Angeles
    Country:
    United States
    i dot believe any cios supports sdhc, so i think your last idea is your best option.
     
  3. Sacohen9665

    Member Sacohen9665 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 25, 2009
    Messages:
    369
    Country:
    United States

    What USB Loader are you using?

    CFG USB Loader supports SDHC Cards....

    "- SDHC with multiple partitions supported (WBFS for games and FAT for resources...)"

    Steve
     
  4. honeypa

    Member honeypa GBAtemp Regular

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    112
    Country:
    United States
    Different Question:
    Can you just save the DLC onto the USB HDD?
     
  5. Sacohen9665

    Member Sacohen9665 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 25, 2009
    Messages:
    369
    Country:
    United States
    Not sure about that, I've never dealt with DLC, at least not yet.

    Sorry.
     
  6. ChesterJT

    Newcomer ChesterJT Newbie

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    That's for loading/running games. He's talking about ingame for storing DLC content, and no they don't seem to work on anything right now.
     

Share This Page