get error when wii boot up after hacking 4.2

Discussion in 'Wii - Hacking' started by gpspocket, Mar 2, 2010.

  1. gpspocket
    OP

    gpspocket Member

    Newcomer
    20
    0
    Feb 23, 2010
    United States
    need help for my friend
    after hacking 4.2e
    i get an error when wii start to boot up
    like setup not complete (IOS WAD ???)
    whan wii boot he need sum files
    after i get splash screen
    than wii menu show and wii work ok
    how to fix it
    i try to take from another WII the SD files
    i relapse the sd card with new copy files from working WII
    the error not from the sd files
    how to reninstal it all \ fix it ???

    TNX
     
  2. Krestent

    Krestent What to post?

    Member
    3,953
    33
    Mar 31, 2009
    United States
    So does the Wii get to the System Menu or not?
     
  3. XFlak

    XFlak Wiitired but still kicking

    Member
    9,127
    533
    Sep 12, 2009
    Canada
    Ontario
    wtf man, is english your first language? If so, u have no excuse, next time plz spend some more time writing a proper description of the problem

    ok, what error message do u get exactly... is it something like "hacks.ini not found on fat" (honestly, if I am right about this error message, i deserve a medal for decoding that retarded first post)
     
  4. gpspocket
    OP

    gpspocket Member

    Newcomer
    20
    0
    Feb 23, 2010
    United States
    i see error
    missing file 249
    249 Maybe it corrupted ?

    and i get to the System Menu
    but before
    i get splash screen
    after i see the wii the System Menu

    what to do
    TNX
    for the help
     
  5. XFlak

    XFlak Wiitired but still kicking

    Member
    9,127
    533
    Sep 12, 2009
    Canada
    Ontario
    do u have priiloader? what IOS do u have it set to use?