GeckoOS

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Lloyd14, Nov 25, 2008.

Nov 25, 2008

GeckoOS by Lloyd14 at 7:08 PM (2,224 Views / 0 Likes) 11 replies

  1. Lloyd14
    OP

    Member Lloyd14 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 9, 2006
    Messages:
    223
    Location:
    Iselia
    Country:
    Netherlands
    Hello I have a question.

    How do I use GeckoOS or is there anywhere a tutorial of GeckoOS, cuz I can't find it on Google.
    I need GeckoOS to force ToS: Dotnw into Pal 60, and how do I do this.

    Thanks in advance!
     
  2. Satangel

    Member Satangel BEAST

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    10,255
    Location:
    Bruges, Belgium
    Country:
    Belgium
    Wiibrew.org
     
  3. kitt050383

    Member kitt050383 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Messages:
    648
    Location:
    New Jersey
    Country:
    United States
    The website for GeckoOS is: http://usbgecko.com/

    To use GeckoOS get latest version from the website above and follow the
    directions on the website and the readme file that comes with it. It's really easy!

    - Kitt050383
     
  4. zerof

    Member zerof GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 5, 2008
    Messages:
    602
    Country:
    United States
    Grab it through homebrew browser, easy to use.
     
  5. gundalf

    Member gundalf GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Messages:
    365
    Location:
    Germany
    Country:
    Spain
    Hmm:
    - Go to the Rebooter Options.
    - Set there your settings you want.
    - Save it and then Press the B Button.
    - The Wii restarts and you should be able to play your Game.

    Well for theory, i am not 100% sure [​IMG]
     
  6. djdynamite123

    Banned djdynamite123 Master Of Hardcore!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    3,791
    Location:
    Redcar, England UK
    Country:
    United Kingdom
  7. BIG MOE

    Member BIG MOE ๔*๖ LORD BIG MOE ™

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    1,253
    Location:
    Wiiland Hills
    Country:
    Syria
    geckoos has nothing to do with forcing , go to settings on the loader menu and force what you wanna force then launch the game .
     
  8. Lloyd14
    OP

    Member Lloyd14 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 9, 2006
    Messages:
    223
    Location:
    Iselia
    Country:
    Netherlands
    Thanks, but is there any way to burn GeckoOS for wii to a dvd, like GeckoOS for GameCube.
    If it's not possible how do I run the wii version then?

    Thanks in advance!
     
  9. mister x

    Newcomer mister x Member

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    45
    Location:
    a Beach in Oz
    Country:
    Australia
    Load using an SD card...its easy...dont stress..Download the Software, read the help file....good luck
     
  10. Lloyd14
    OP

    Member Lloyd14 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 9, 2006
    Messages:
    223
    Location:
    Iselia
    Country:
    Netherlands
    Thanks,

    So I don't need some kind of homebrew channel to run GeckoOS for wii.
     
  11. gazbag

    Newcomer gazbag Member

    Joined:
    Nov 10, 2008
    Messages:
    11
    Country:
    United Kingdom
    I am trying to put gecko OS on my will using hbc but it comes up as not a valid wii application. where am i going wrong? many thanks. gary
     
  12. djdynamite123

    Banned djdynamite123 Master Of Hardcore!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    3,791
    Location:
    Redcar, England UK
    Country:
    United Kingdom
    download the new .dol which is loadable via HBC9, the one you have must be .elf not .dol, either download te .dol version or convert e.f to.dol yourself
     

Share This Page