Hacking gamecube loader

fst312

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Nov 4, 2008
Messages
1,179
Trophies
1
Age
36
Location
New York
XP
3,080
Country
United States
i'm still getting that error 345 and i'm using a dvd-r. its a samsung.sometimes i see the gamecube symbol in the wii menu but it just rests my wii when i choose it.then i go to the launcher i get the error.

the only possible reason i can think of is the dvd i'm using has cheap media.

maybe its something else right now i can't figure it out.
 

acesniper

Well-Known Member
Member
Joined
Sep 29, 2008
Messages
647
Trophies
0
Website
Visit site
XP
406
Country
United States
Well, all I can say is to check that the mios is installed correctly. Use Softmii and configure the gc launcher to boot from the disc channel (I think you push X or something during the installation).
 

fst312

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Nov 4, 2008
Messages
1,179
Trophies
1
Age
36
Location
New York
XP
3,080
Country
United States
i will also add this reply in the offical thread but the dragonball z game i downloaded was just an error game.i just burned smash bros melee and it worked i thought i was using the loader wrong.also it worked with on softmii.
 

Miles

Well-Known Member
Member
Joined
Apr 28, 2008
Messages
368
Trophies
0
XP
210
Country
United States
Double check that it's DVD-R?
If it's printed clearly on the disc then obviously it is, but if it's one of those newfangled printable DVDs you might have remembed wrong or something.
I don't know.

For good measure set your booktype to DVD-ROM.

Sorry I couldn't be of more help.
 

joda

Well-Known Member
Member
Joined
Jul 12, 2007
Messages
436
Trophies
0
Location
Umeå
XP
119
Country
I would say it's because of book type. I got that message on a DVD+R burnt in ubuntu. After rebooting to Windows and using imgburn to force 'set book type to DVD-ROM', no more problems.
 

Miles

Well-Known Member
Member
Joined
Apr 28, 2008
Messages
368
Trophies
0
XP
210
Country
United States
joda said:
I would say it's because of book type. I got that message on a DVD+R burnt in ubuntu. After rebooting to Windows and using imgburn to force 'set book type to DVD-ROM', no more problems.
The OP said he was using DVD-R, so it's either he is wrong or there is a much different problem.
 

fst312

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Nov 4, 2008
Messages
1,179
Trophies
1
Age
36
Location
New York
XP
3,080
Country
United States
i may have found the problem but sadly after i burned the game i deleted off my computer because i'm low on memory.

the problem could have been that it was a cheap dvd and i burned it at 4x instead of 2x.

here is how i know it may be cheap i needed a quick dvd to burn a game so i went to a 99 cents store to buy a pleomax samsung dvd and it was a dvd-r to anyone that was thinking it was a +r.

anyway i'm buying a 100 pack of dvds today of the verbatims or Taiyo Yuden dvd-r.

http://gbatemp.net/index.php?showtopic=129239 riht here there is alink to go to this wedsite in ht dvd media section http://www.digitalfaq.com/media/dvdmedia.htm

has anyone even tried Taiyo Yuden dvd-r.
 

innercy

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 22, 2006
Messages
787
Trophies
0
XP
703
Country
^i use fake taiyo yuden dye. so far so good...
happy.gif
 

fst312

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Nov 4, 2008
Messages
1,179
Trophies
1
Age
36
Location
New York
XP
3,080
Country
United States
ether2802 said:
I am not trying the GC Launcher (cause I don't have any game), those the games have to be burnt on regular or mini DVD's..???
huh.gif

you could burn on regular dvds.i have one working game so far super smash bros melee and it seems that dragonball z game i want works for some people so far so i might redownload it and put it on a good dvd.

http://wiki.gbatemp.net/wiki/index.php/Gam...patibility_List
 

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Had this damn blanket in the dryer for 1:15 minutes still damp
  • Veho @ Veho:
    My dryer cycle is 3 hours, I'm not surprised.
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Know those moments when it feels dry put you put it down still wet af
  • Veho @ Veho:
    Yeah, it's not dry, it's just warm.
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Use fire
  • Veho @ Veho:
    Can't, it's wet!
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Mmm wet fire
  • Veho @ Veho:
    I think Adelle sang about that.
  • Veho @ Veho:
    SHE SET FAAAIYAAAH
    TO THE RAIIIIIN
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Can't oil still catch fire in water
  • Veho @ Veho:
    Why is your blanket oily?
    +1
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Ffs now the dryers shutting off every 5 minutes
  • SylverReZ @ SylverReZ:
    Good morning
  • Veho @ Veho:
    Sup.
    +1
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Steak and eggs sound good
  • Veho @ Veho:
    Yup.
  • SylverReZ @ SylverReZ:
    @Veho, It's getting to around 30 degrees celsius here.
  • Veho @ Veho:
    Dropping or rising?
  • Veho @ Veho:
    It's getting to around 30°C here too, it was 35°C for two weeks in a row.
    +1
  • SylverReZ @ SylverReZ:
    @Veho, A mixture of both
  • Veho @ Veho:
    We're expecting some rain/hail here for tomorrow, and then it should be around 30 the whole week, maybe.
    +1
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    The 35c weather is just about done here
    +1
  • Veho @ Veho:
    I'm just about done with 35°C weather.
    SylverReZ @ SylverReZ: https://www.youtube.com/watch?v=I6mlaPLPcXU