game with 3.2

Discussion in 'Wii - Hacking' started by OzModChips, Oct 11, 2008.

Oct 11, 2008

game with 3.2 by OzModChips at 2:58 AM (1,215 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. OzModChips
    OP

    Member OzModChips GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    570
    Location:
    Melbourne, Australia
    Country:
    Australia
    I was hoping someone can answer this quickly
    which PAL games have 3.2 update on them (so i can unbrick this persons wii that is waiting here)

    I thought deblobl would, but it doesn't

    thanks


    edit: after some furthur googling - mario kart has 3.2 update on it, it seems. Can someone confirm [​IMG]
     
  2. g4jek8j54

    Member g4jek8j54 GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Messages:
    459
    Country:
    United States
  3. Slowking

    Member Slowking GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 31, 2006
    Messages:
    1,396
    Country:
    Germany
    Mario kart should have it.
    Why do you need it? Bricked Wii?
     
  4. OzModChips
    OP

    Member OzModChips GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    570
    Location:
    Melbourne, Australia
    Country:
    Australia
    Not sure how they did it
    not sure if its hardware or software...
    they lent their console to a family friend, and 3 months later returned it not working

    When you turn it on, there is a black screen, and nothing else

    if i put the save me dongle into the pal machine ---- it says "3.1e"

    I tried to autoboot deblob, and got the 001 error. So i took teh drive off, and update the wiikey to 1.9s. I then tried again...and you can kind of hear the game recognising but nothing is happening.

    I'll try mario kart out...
     
  5. OzModChips
    OP

    Member OzModChips GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    570
    Location:
    Melbourne, Australia
    Country:
    Australia
    Ahhh -- i went back on savemii -- and it looks like branch D...which is a low level hardware failure
    I guess i have some hardware swapping i have to do

    [​IMG]
     
  6. OzModChips
    OP

    Member OzModChips GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    570
    Location:
    Melbourne, Australia
    Country:
    Australia
    hehe - its fixed
    turns out i didnt need savemii at all
    it was just the bluetooth dongle. I unclipped it, and put it back on and the wii booted up
    Which is weird becuase i *think* i synced the remote to it before....

    Person must have dropped the crap out the console.
     
  7. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    Wich one is the bluetooth dongle inside the Wii..?? any picture...??? [​IMG]
     
  8. BoxNinja

    Newcomer BoxNinja Newbie

    Joined:
    Jul 19, 2008
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    found this over at engadget.
    [​IMG]
     

Share This Page