Fluidity... What am I doing Wrong?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by burnsams, Dec 8, 2010.

Dec 8, 2010
  1. burnsams
    OP

    Newcomer burnsams Advanced Member

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    60
    Country:
    Hey!

    So I just got the wad for Fluidity... It´s an NTSC wad, and my Wii is NTSC. Version 4.1

    I put it in the wad folder in my sd card, go to the homebrew channel, and go to wanikokos wad menager v 1.4

    Choose to install it using ios 249.

    The game appears in my OS, but when I try to launch it i get a black screen.

    So the problem is the wad menager? My firmware? Or should I install it using other ios? The game is new, release date was 12/06

    Thanks for your help
     
  2. burnsams
    OP

    Newcomer burnsams Advanced Member

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    60
    Country:
    Well...
    I started to install a bunch of ios... particulary 53, 55 and 56(wich i did not have).
    And then my cios 249 started to freeze...
    I used dop mii to install them.

    After that I tryed to install firmware 4.2 using dop mii
    It did , but did not solve the cios 249 problem.
    Then I installed the Fluidity game using cios 222 and now it works!

    So I don´t know exactly why it worked. All my games from cfg loader continue to work
    Is it a problem to let my 249 freezing?
     
  3. Acehii

    Newcomer Acehii Newbie

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    I also installed Fluidity, but when I start it just restarts back to the main screen. I wanted to know how I get the option to install using cios 222? When I use WADManager the is no choice to pick cios 222.
     
  4. clivefrog

    Newcomer clivefrog Advanced Member

    Joined:
    Dec 22, 2006
    Messages:
    72
    Country:
    can't get it working on pal either, 002 error after using freethewads
     
  5. bazamuffin

    Member bazamuffin RESIDENT DILF

    Joined:
    Feb 1, 2009
    Messages:
    2,036
    Location:
    Shmashmortion Clinic
    Country:
    United Kingdom
    Do you not have Preloader/Priiloader installed? You can enable region free channels hack that way
     
  6. clivefrog

    Newcomer clivefrog Advanced Member

    Joined:
    Dec 22, 2006
    Messages:
    72
    Country:
    i have preloader and the region free channels enabled, still doesnt work
     
  7. bazamuffin

    Member bazamuffin RESIDENT DILF

    Joined:
    Feb 1, 2009
    Messages:
    2,036
    Location:
    Shmashmortion Clinic
    Country:
    United Kingdom
    Ooooo, gonna have a rasp at this when I get home. Did you patch 002 with Freethewads?
     
  8. clivefrog

    Newcomer clivefrog Advanced Member

    Joined:
    Dec 22, 2006
    Messages:
    72
    Country:
    i didn't know you could
     
  9. bazamuffin

    Member bazamuffin RESIDENT DILF

    Joined:
    Feb 1, 2009
    Messages:
    2,036
    Location:
    Shmashmortion Clinic
    Country:
    United Kingdom
    I could be wrong but I seem to remember a GUI version of freethewads that gave an 002 patch option. Its been a LONG time since Ive dealt with this sort of thing.
     
  10. clivefrog

    Newcomer clivefrog Advanced Member

    Joined:
    Dec 22, 2006
    Messages:
    72
    Country:
    looks like I needed a newer version of ios 56, dopmii to the rescue
     
  11. gallymimu

    Member gallymimu EE Expert

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    297
    Country:
    United States
    IOS 56 will fix the "goes back to the system menu" problem in fluidity
     
  12. Livemod
    This message by Livemod has been removed from public view by Cyan, Mar 22, 2015, Reason: necrobump to ask illegal file.
    Mar 22, 2015

Share This Page